Viskan integrerar Lipscore i e-handelsplattformen!
Hem E-HANDEL Viskan integrerar nu Lipscore i e-handelsplattformen!

Viskan integrerar nu Lipscore i e-handelsplattformen!

Publicerat av: Redaktionen

Recensioner på produkter och köpupplevelser har blivit en allt viktigare funktion i varje e-handlares arsenal.

Recensioner och betyg på produkter i en e-handel fungerar starkt konverteringshöjande samtidigt som man bygger trovärdighet och sökstyrka.

Nu startar Viskan upp samarbetet med Lipscore och första kunden att integrera Lipscore på Viskan E-handelsplattform blir Makeup Mekka!

Trovärdigheten för både produkt och e-handlare blir allt viktigare i takt med att konkurrensen ökar online. Därför väger användargenererat innehåll och betygsättning på produkter tungt för e-handlare. Genom att Viskan nu integrerar Lipscore i e-handelsplattformen får Viskan en partner med stark funktionalitet som kan hjälpa e-handlare att öka sin konkurrenskraft. Integrationen mellan Viskan E-handelsplattform och Lipscore är på plats och innebär att Viskans nya och gamla kunder enkelt kan komma igång.

En av de stora styrkorna vi ser i Lipscore är enkelheten för konsumenten att lämna recensioner. Med Lipscore integrerat i Viskan E-handelsplattform kan e-handlaren dessutom smidigt få med sig befintliga recensioner när man öppnar upp på nya marknader. Något som är riktigt värdefullt för växande e-handlare, säger Gunilla Esbjörnsson, Marknadschef Viskan.

Lipscore är den aktör på marknaden som har överlägset bäst svarsfrekvens från konsumenterna. Genom Lipscores system blir det enkelt, snabbt och smärtfritt för e-handelskunder att ge produkter och företag betyg och recensioner. Eftersom Lipscore samlar in betyg och recensioner i samband med köpet garanterar Lipscore även att varje recension är helt äkta. För Viskans kunder blir det okomplicerat att samla in, analysera och administrera stora mängder data, en avgörande faktor för att fatta korrekta och datadrivna beslut.

Produktrecensioner och andra former av användarrecensioner bidrar till en ökad konverteringsgrad, mer trafik och högre kundförtroende, men den data som samlas in kan även användas internt i kedjan eller webbutiken för att optimera arbetet med logistik, inköp, kundservice och drift av butiker, säger Jonny Hansen, Chief Revenue Officer Lipscore.

Viskan integrerar Lipscore i e-handelsplattformen!Vi vill ge Viskans kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin e-handel. Tack vare Lipscores integration mot Viskan E-handelsplattform, får kunderna riktigt bra möjligheter att addera reviews och ratings, vilket är en viktigt del i dagens e-handel. Vi är väldigt glada över samarbetet, säger Gunilla Esbjörnsson, Marknadschef Viskan.

 

 

Relaterade Artiklar