Hem NYHETER Nu lanseras Comhem Play+

Nu lanseras Comhem Play+

Publicerat av: Redaktionen

Com Hem nylanserar streamingtjänsten ”Comhem Play” med ännu mer innehåll och nytt utseende.

Nu lanseras Comhem Play+ 2

Jessica Kirchmeier, chef för Comhem Play.

Samtidigt lanseras innehållspaketet ”Comhem Play+” som innehåller filmer och serier tillgängligt även för den som inte är kund hos Com Hem.

För att fira lanseringen bjuds alla befintliga kunder på Comhem Play+ i ett helt år.

Com Hem nylanserar streamingtjänsten ”Comhem Play” med nytt utseende och ett bredare och mer exklusivt innehåll.

I samband med detta blir tjänsten ”Comhem Play+” öppen för alla, och vem som helst kan därmed ladda ner appen och få tillgång till ett stort bibliotek av filmer och serier tillgängligt inom hela EU.

Vid lansering bjuds alla Com Hems tv-, bredbands- och mobilkunder på streamingtjänsten under ett helt år.

”Nya Comhem Play är resultatet av vad vi ser att våra kunder uppskattar mest idag – en värld av populära serier och filmer direkt i sin tv, mobil och surfplatta. Det traditionella tablå-tittandet är under stor förändring och vi förväntar oss att själva kunna välja när, var och hur vi tar del av underhållning. Med nya Comhem Play ser vi fram emot att kunna erbjuda en modern och ledande streamingupplevelse för alla”, säger Jessica Kirchmeier, chef för Comhem Play.

Några titlar som återfinns i Comhem Play är prisbelönta serier, och filmer som bland annat ”Rocketman” från streamingtjänsten Paramount+, samt barnklassiker av Astrid Lindgren från SF Kids.

Alla som är befintliga tv-kunder hos Com Hem kan som tidigare ta del av sitt kanalpaket i Comhem Play. Från och med nu kan även vem som helst skaffa Comhem Play+ med filmer och serier för 69 kronor i månaden, genom att besöka comhemplay.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>