Efter succén med Bolt – Nu lanseras även Bolt Food i AppGallery
Hem APPAR Nu lanseras även Bolt Food i AppGallery

Nu lanseras även Bolt Food i AppGallery

Publicerat av: Redaktionen

Bolt, känd för sin populära transportapp, fick ett starkt genomslag hos Huawei-användare förra sommaren när appen blev tillgänglig i AppGallery.

Efter succén med Bolt – Nu lanseras även Bolt Food i AppGallery

Nu expanderar samarbetet ytterligare när Bolts tjänst inom matleverans, Bolt Food, blir tillgänglig via AppGallery i hela Europa.

Bolt var ett av de första stora varumärken som introducerades i Huaweis appbutik – något var populärt bland konsumenterna då nästintill 4 miljoner nedladdningar av appen genomfördes. Tusentals användare har sen dess efterfrågat Bolt Food i AppGallery och nu är appen äntligen tillgänglig för nedladdning.

Hög efterfrågan bland konsumenterna
Lanseringen möter konsumenternas behov under en period präglad av hög efterfrågan. De senaste åren har inneburit stora genomslag vad gäller utvecklingen för matleverans-appar. Utvecklingen har till stor del drivits av den mobila tekniken och påskyndats ytterligare av den pågående globala pandemin. Idag finns Bolt Food representerade i 20 länder där samtliga intåg på de olika marknaderna präglats av en snabb tillväxt. Det har bara tagit ett år för Bolt att expandera sin verksamhet och tjänsten finns nu tillgänglig i totalt 40 städer runt om i Europa och Afrika.

– Det är förstås oerhört glädjande att lanseringen av Bolt blev så lyckad och att vi nu kan vidareutveckla samarbetet med Bolt Food. Vi har haft en stor efterfrågan från våra konsumenter och vi är glada att nu kunna erbjuda en så viktig app i dessa speciella tider, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig Huawei Consumer Group i Sverige.

Bolt Food vill erbjuda en prisvärd och samtidigt högkvalitativ tjänst på dagens högkonkurrerande marknad. Filosofin stämmer väl överens med Bolts övriga verksamhet där syftet alltid varit att leverera transport till ett lägre pris. För den ekonomiska konsumenten blir Bolt Food ett utmärkt val då en leverans av Bolt uppskattas kosta upp till 25% mindre än hos konkurrenterna.

Förutom sin prisvärdhet har Bolt även sett till att matcha sina konkurrenskraftiga priser med snabba leveranser. Till skillnad från andra takeaway-appar har Bolt en stor fördel vad gäller att erbjuda förutsägbara, snabba samt tillförlitliga leveranser – en fördel som tillkommer tack vare Bolts övriga verksamhet.

Stödjer appleverantörer med dedikerat partnerskap
Bolt Food är den första regionala takeaway-appen helt integrerad med HMS. Bland ett flertal växande, högprofilerade appar är Bolt Food den senaste som lanserats och anpassats för miljontals användare av Huaweis nyaste HMS-enheter; P40-, Mate 40- och Mate 30-serien mm.

För att introducera appen till användare har Bolt och Huawei arbetat fram en serie av kampanjer för att maximera synlighet hos konsumenterna. Huaweis samarbete med Bolt återspeglar engagemanget att hjälpa varumärken och apputvecklare att växa tillsammans och gynna deras framgång med hjälp av AppGallery. Bolt Food finns tillgängligt att ladda ner från AppGallery.

Relaterade Artiklar