Nu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums Androidskärm
Hem NYHETER Nu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums Androidskärm

Nu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums Androidskärm

Publicerat av: Redaktionen

PAX E600 passar utmärkt som den “lilla bärbara kassan med betalningen integrerad”. Tack vare sin 8 tums skärm så är den mycket lättarbetad.

Nu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums Androidskärm 2Med E600 betyder portabilitet inte att offra funktioner. Denna solida bärbara och eleganta, allt-i-ett-terminalen förvandlar shoppingupplevelsen till något nytt och positivt, genom att tillåta kunder att köpa över disken eller utanför den traditionella kassaplatsen för den delen, i nära samverkan med detaljhandelspersonalen.

Det är den perfekta lösningen för mobil fakturering, leveransföretag och handlare på resande fot. Den frivilliga integrerade biometriska fingeravtrycksläsaren gör det möjligt för kassörer att snabbt logga in, Detta medan den snabba skrivaren och den stora HD-skärmen gör varje försäljning en glädjevinst. Man har tillgång till hela affärssystemet i terminalen oavsett i vilken bransch man verkar.

Inom hälso- & sjukvården så fungerar den perfekt, inte bara som kassafunktion utan även som det kompletta redskapet för kontakt med patientregister och liknande stödregister för att maximera patientsäkerheten.

Inom gods och persontransport, så är det förutom ett utmärkt verktyg att hantera alla typer av betalningar med som kort, Swish, webbetalningar, faktura och mobila betalningar etc. Så har det visat sig var en lättarbetad terminal för att uppdatera sig mot både ledningscentraler och distributionscentraler, vilket underlättar samspelet mellan fordon och centrala system markant.

Inom frisör, hälsa och skönhetsbranschen passar den utmärkt då den är lätt att bära med sig och den stora skärmen passar utmärkt för olika tidsboknings appar, men även logistiksystem för olika skönhetsmedel och kundklubbar får plats i terminalen. De största vinsterna gör de som får möjligheten att bära med sig enheten mellan olika arbetsplatser i branscher där det är vanligt förekommande att “hyra stol” på olika näringsställen.

Batterikapaciteten klarar med råge ett arbetspass, men tack vare den medföljande laddningsdockan så blir det ändå aldrig ett problem.

Den trevliga lilla kunddisplayer ger er även möjlighet att kommunicera digitalt med era kunder och exponera olika kunderbjudanden.

Pax E600 har även goda förutsättningar att påverka hur olika nya affärskoncept kommer utformas i framtiden.

Vi har “white label” kassa samt biljettsystem för partners som behöver, men huvudtanken är att ni integrerar terminalen med era egna befintliga system. Det är en mycket enkel och hanterbar process där vi bistår med hjälp och support tillsammans med er systemleverantör. Dessutom påverkar det inte er befintliga systemstruktur förutom att ni blir så mobila det bara är möjligt.

Relaterade Artiklar