nShift och foodora samarbetar för att revolutionera hemleveranser
Hem E-HANDEL nShift och foodora samarbetar för att revolutionera hemleveranser

nShift och foodora samarbetar för att revolutionera hemleveranser

Publicerat av: Redaktionen

nShifts leveranshanteringsprogram kommer göra foodoras omedelbara leverans tillgänglig för onlinebutiker.

nShift, världsledande inom leveranshanteringsprogramvara, har ingått ett samarbete med foodora, den populäraste q-handelsplattformen för snabb hemleverans i Norden.

Samarbetet signalerar nShifts utvidgning till segmentet snabb digital handel – Q-handel. Det kommer att göra det möjligt för foodora att utöka sina erbjudanden och bli ett snabbt leveransalternativ för kunder som beställer online från återförsäljare, apotek och mer. Konsumenter kommer att kunna få tillgång till omedelbar leverans på så lite som 30 minuter, från morgon till kväll.

nShift och foodora samarbetar för att revolutionera hemleveransernShifts leveranshanteringslösning kommer att göra foodoras leveranstjänster, som lovar “leverans inom en halvtimme”, tillgängliga för onlinebutiker på de nordiska marknaderna inklusive Finland, Norge och Sverige. Enbart nShifts Checkout-lösning användes för cirka 22 miljoner e-handelsorder 2021, och antalet växer snabbt. En betydande del av nätbutikerna i regionen använder redan leveranshanteringssystem utvecklade av nShift. Detta samarbete mellan två av de ledande operatörerna på sina egna marknader har potential att revolutionera traditionella digitala handelsleveranser över Norden.

Hans Skruvfors, koncernchef för foodora, säger:

“Människor som handlar online förväntar sig leveranser på sina egna villkor. I många fall vill de inte vänta – de vill ha snabbast möjliga leverans. Jag är glad över att vi, genom att samarbeta med nShift, kan uppfylla dessa förväntningar. Vi är ett nordiskt företag som gillar att förnya, och det gör att vi kan utöka vårt erbjudande ytterligare.”

Lars Pedersen, VD för nShift, tillägger: “Detta är ett riktigt win-win-samarbete.Vilket kommer att gynna både foodora och nShift-kunder över hela Norden. Onlinebutiker som använder nShifts leveranshanteringssystem kommer att ha möjlighet att erbjuda foodoras snabba leveranstjänster till sina kunder, medan dessa kunder kommer att kunna njuta av omedelbar leverans av allt de beställer från dessa butiker.”

 

 

Relaterade Artiklar