NITRO-X2 – En trådlös hörlur för extrema väderförhållanden
Hem NYHETER NITRO-X2 – En trådlös hörlur för extrema väderförhållanden

NITRO-X2 – En trådlös hörlur för extrema väderförhållanden

Publicerat av: Redaktionen

SUPRA NiTRO-X2 är en ny IPX7-klassificerad trådlös sport- och aktivitetshörlur.

NITRO-X2 – En trådlös hörlur för extrema väderförhållanden 2Modellen är en vidareutveckling av den tidigare testvinnaren NiTRO-X och har bl.a. fått en förstärkt konstruktion i titanaluminid och kolfiber, utökad batteritid till hela 14 timmar och den senaste versionen av Bluetooth® 5.0.

Förutom att NITRO-X2 tål extrema väderförhållanden så är den också överlägset smidigast i klassen.Den stilfulla designen i kolfiber och metall gör att den passar såväl extremsportaren som affärsresenären. Hörluren är likt tidigare modeller tillverkad av slitstarka och militärklassade material som Kevlar®, titanaluminid och kolfiber. IPX7 klassificeringen gör den både svett- och regnsäker.

NiTRO-X2 har en egenutvecklad, blixtsnabb uppkopplingsteknik kallad Quick´n easy Pairing. Den driftsäkra och trådlösa överföringen sker via Bluetooth® 5.0 och ger en högupplöst ljudstreaming via AptX codec. Detta i kombination med det egenutvecklade högtalarelementet bidrar till en imponerande ljudupplevelse.

De högeffektiva batterierna snabbladdas genom ett egenutvecklat, adaptivt laddsystem kallat HyperCharge. Laddprocessen styrs av det integrerade Ai-chippet vilket möjliggör fulladdning på 1 timme och ger hela 14 timmars speltid. Endast 10 min laddning ger upp till 2 timmars speltid.

Hörlurarnas lätta och viktbalanserade design i kombination med de patenterade och ergonomiskt anpassadevingarna, Comfort Action Wings, bidrar till en maximal komfort även vid en längre tids användning. Den bekväma och audiologiska konstruktionen förhindrar ljudläckage vilket maximerar lyssnarens ljudupplevelse oavsett aktivitet och öronform.

Materialen i NiTRO-X2 används ofta inom flygindustrin p.g.a. sin låga vikt och slitstarka egenskaper. SUPRA-kabeln har en slitstark ytterisolering av TPE och ledarna är tillverkade av syrefri koppar med en renhetsgrad på 7N. SUPRA uppfyller de militära kvalitetskraven från det svenska och amerikanska flygvapnet.

Produkter från Sound By Sweden distribueras via Instansia Nordic AB.

Inkluderade tillbehör:

 

  • Öronproppar i silikon – 3 storlekar (S/M/L)
  • Comfort Action Wings – 3 storlekar (S/M/L)
  • Kabelhanteringsklämmor
  • Laddkabel MicroUSB
  • Förvaringscase

 

Tekniska specifikationer:

Drivenhet: Egenutvecklat 6.1mm dynamiskt med neodymium magnet, SBS6Dv.2
Frekvensrespons: 16Hz-22KHz
Impedans: 22 Ohm
Känslighet: 98dB @ 1KHz
Distorsion: < 3%
Kabel: 50cm SUPRA®, TPE-islolerad och Kevlar-förstärkt, syrefri 7N koppar
Mikrofon: Egenutvecklad med Digital MEMS-teknologi
Bluetooth: Egenutvecklad ”Quick´n easy” funktionalitet via Bluetooth® 5.0
Ljudformat: AptX, SBC
Batterikapacitet: 14 timmar
HyperCharge-system: 10 min laddning ger 2 timmars speltid, fulladdning på 1 timme
Skyddsnivå: IPX7-klassificering svett- och vattensäkra. Dammavvisande
Kompatibilitet: Android, iOS och Windows
Vikt: 14 g

Relaterade Artiklar