NiceLabel lanserar marknadens första moln-baserade labelling-system
Hem NYHETER NiceLabel lanserar marknadens första moln-baserade labelling-system

NiceLabel lanserar marknadens första moln-baserade labelling-system

Publicerat av: Redaktionen

Label Cloud moderniserar etiketteringsprocesser med ökad produktivitet, bättre kvalitet och högre effektivitet

NiceLabel lanserar marknadens första moln-baserade labelling-system 2NiceLabel, en ledande global utvecklare av mjukvara för etikettdesign och etiketthanteringssystem, lanserar världens första etiketthanteringssystem baserat på ett publikt moln. Systemet är utformat för att ge företag möjlighet att snabbt och digitalt förändra sina fabriks- och lageretiketteringsprocesser.

Label Cloud är en software-as-a-service (SaaS)-lösning som baseras på NiceLabel Label Management System. Med systemet kan användare från centralt håll hantera etikettdesign, produktdata och kvalitetskontroll, samtidigt som filialer, leverantörer och partners får tillgång till informationen via molnet så att de kan skriva ut sina etiketter lokalt.

Molnlösningen medför fördelar, inklusive lägre kostnader, då det inte behövs några investeringar i IT-infrastruktur. Systemets användarvänlighet innebär att det inte längre krävs särskilda IT-kunskaper för att designa och börja använda nya etiketter. Lösningen medför även snabbare processer och time-to-market. Dessutom kan kvalitetssäkringen digitaliseras, vilket minimerar krav på manuella processer för kvalitetskontroller, samtidigt som risker och felkällor minimeras.

–  Marknaden för etiketteringsprogram har inte ändrats särskilt mycket under de senaste tio åren, men med lanseringen av Label Cloud utvecklar vi hela branschen i rätt riktning, säger Ken Moir, VP Marketing, NiceLabel. Vi erbjuder kunder förenklade processer och möjlighet att skala upp sin verksamhet i takt med de behov som verksamheter av alla storlekar har.

–   Med Label Cloud kan alla användare designa och införa etiketter enligt sina behov. I slutändan innebär det en smidigare process, vilket gör verksamheten mer snabbrörlig och minskar time-to-market. Dessutom medför Label Clouds dokumenthanteringssystem att kvalitetsäkringsprocesser samordnas och automatiseras, vilket eliminerar mänskliga felkällor, risker och förbättrar resultaten överlag.

Lösningen är idealisk bland annat för etikettering inom tillverkningsindustrin och etikettering av allergener och livsmedel, ommärkning inom detaljhandeln, leverantörsmärkning och lokal ommärkning.

Det krävs ingen installation av Label Cloud, den är enkel att konfigurera och den har en återbetalningstid på mindre än sex månader. Lösningen baseras på Microsoft Azure och har API:er som gör det enkelt att integrera till andra molnbaserade system och on-premise-system, exempelvis ERP-system och MES.

Draško Ivanišević, Senior Partner Development Manager ISV för Central- och Östeuropa på Microsoft säger:

–   Vi är glada att NiceLabel uppmärksammar Microsoft som en strategisk partner och att de drar fördel av att Microsoft Azure är en perfekt plattform för moderniseringen av LMS. Med detta steg kan de nu stödja befintliga och nya kunder ännu bättre, i linje med deras vision att digitalisera hela etiketteringsprocessen inom olika branscher, och för företag i alla storlekar.

Samtidigt som Label Cloud, lanserar NiceLabel betydande uppdateringar av sin befintliga on-premise-portfölj. Uppdateringarna omfattar ökad utskriftsproduktivitet och nya funktioner som minskar beroendet av IT-support och som ytterligare förbättrar kvalitetssäkringsprocesser.

Relaterade Artiklar