Nexer vald som partner när NORNORM implementerar Dynamics 365
Hem NYHETER Nexer vald som partner när NORNORM implementerar Microsoft Dynamics 365

Nexer vald som partner när NORNORM implementerar Microsoft Dynamics 365

Publicerat av: Redaktionen

Nexer har fått förtroendet att vara implementeringspartner när snabbväxande NORNORM migrerar till Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply chain.

Med hållbarhet i fokus förser NORNORM företag med attraktiva möbleringslösningar för arbetsplatser baserade på en prenumerationsmodell.

Genom att implementera Microsoft Dynamics 365, marknadens modernaste ERP, får NORNORM möjlighet att effektivisera sin globala supply chain och lägga grunden för vidare expansion.

NORNORM behövde en skalbar och modern affärssystemslösning att växa med samt förbättra prognoser och planering av kundorders. NORNORM behövde också få bättre insyn i sin snabbrörliga leveranskedja inklusive realtids lagerstatus och lagerbalanser. Efter en utvärderingsprocess föll deras val på Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply chain med Nexer som implementeringspartner. Nexers breda kunskap om Dynamics 365 och omfattande förståelse för optimering av Supply chain/försörjningskedjan gjorde dem till en perfekt matchning för NORNORM. Att båda företagen dessutom har stort fokus på hållbarhet var en extra bonus.

Nexer vald som partner när NORNORM implementerar Dynamics 365

Med hållbarhet i fokus erbjuder NORNORM möbleringslösningar för arbetsplatser baserade på prenumeration. Copyright NORNORM.

”Från start tog Nexer en rådgivande roll och är en partner som kan vägleda oss framåt. Nexer har också lång erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 liksom duktiga konsulter, vilket gör att vi känner oss trygga med dem som partner. Det är också viktigt för oss är att både Nexer och Microsoft lägger mycket kraft på hållbarhetsarbete som också är kärnan i våra värderingar och vår affärsmodell. Vi ser fram emot ett givande samarbete tillsammans med Nexer och Microsoft”, säger Anders M Jepsen VD, NORNORM.

Joakim Borgman, Business Manager, Nexer Enterprise Applications fortsätter:

“Implementeringsprojektet är på god väg och använder Nexers Solution First-metodik. Solution First vägleder Nexers kunder att implementera en standardlösning och utmanar dem att tänka utanför boxen. I kombination med Nexers projektacceleratorer ger Solution First våra kunder ett mycket tydligt projektomfång som avsevärt minskar den projektrisk som ofta förknippas med ERP-implementeringar.”

Med Microsoft Dynamics 365 kommer NORNORM att implementera ett modernt affärssystem byggt från grunden för molnet. Med regelbundna uppdateringar så kommer Dynamics att kontinuerligt ge NORNORM nya möjligheter, en verkligt framtidssäker plattform. Microsoft Dynamics 365 kommer att stödja NORNORMS verksamhet på ett bra sätt när de expanderar med fler kunder och erbjudanden.

”Fler behöver inse potentialen som finns i molnet, inte minst för att vi ska kunna fortsätta digitalisera samhället på ett hållbart sätt. Att NORNORM väljer att migrera till Microsoft Dynamics 365 är därför ytterligare bevis på företagets högt ställda hållbarhetsambitioner. Med Nexer som mycket kompetent partner i resan är jag säker på att NORNORM kommer kunna maximera de möjligheter som finns inom Dynamics 365”, säger Helena Fuchs, affärsområdeschef för Dynamics 365 och Power Platform på Microsoft Sverige.

Under de kommande åren kommer NORNORM att utforska möjligheterna och modulerna i Dynamics ytterligare och dra nytta av de många möjligheter som Microsofts plattform ger.

Relaterade Artiklar