Hemelektronikjätten NetOnNet lanserar ZON
Hem LEVERANTÖRERGARMIN NetOnNet lanserar ett särskilt utvalt gamingsortiment

NetOnNet lanserar ett särskilt utvalt gamingsortiment

Publicerat av: Redaktionen

Home of Victory i samarbete med gaming-legenden HeatoN

Nytt svenskt gaming brand utmanar de etablerade

Den svenske gaming-legenden Emil “HeatoN” Christensen har under hela sitt liv som spelare och manager inom e-sport sett hur utrustningen har utvecklats och vilka detaljer i utrustningen som verkligen gör skillnad. När NetOnNet nu lanserar ett särskilt utvalt gamingsortiment under varumärket ZON – Home of Victory, designat för att passa in i ett modernt hem, gör de det i samarbete med HeatoN.

Hemelektronikjätten NetOnNet lanserar ZON

ZON – Home of Victory

– Jag tycker att det är otroligt coolt att utveckla ZON – Home of Victory tillsammans med NetOnNet, som har hållit på med e-handel sedan 1999 – två år innan jag blev en professionell gamer. Det gör oss till två veteraner i branschen, och jag är säker på att kombinationen av NetonNets tekniska expertis och min erfarenhet som gamer tillsammans säkrar att detta blir populära produkter för både unga och lite äldre gamers, säger Emil “HeatoN” Christensen.

NetOnNet har länge haft fokus på gaming, och växlar nu upp rejält inom området när företaget introducerar de nya gamingprodukterna.
Anpassad gamers i olika generationer
– Vi kan hemelektronik, men det är nog få människor i världen som har så mycket expertis som HeatoN när det kommer till gaming. Tillsammans har vi tagit fram riktigt vassa produkter. Samtidigt säljer vi som företag hemelektronik till alla människor i alla åldrar. De som till exempel började spela på 90-talet – antingen på PC eller på konsol – har redan hunnit få barn som kanske också är gamers, så idag finns det gamers i flera generationer. Då gäller det att göra utrustning som tilltalar människor i alla åldrar och som harmoniserar bra i ett modernt hem. Vi har lagt stor vikt vid detta i utvecklingen av ZON – Home of Victory, säger Pia Törnström, Own Brand Manager på NetOnNet.

Förutom att hålla hög prestanda och kvalitet har fokus legat på att hitta rätt produkter som rent utseendemässigt går i en clean avskalad design som på ett stilrent sätt passar in i ett modernt hem.

– Dagens gaming-utrustning är fantastisk att spela med, men den passar designmässigt inte in med resten av vårt hem. Även mitt eget gaming-rum ser delvis ut som vilket gaming-rum som helst för en 12-åring. Samtidigt finns det idag gamers i alla åldrar så då slog tanken oss; varför inte göra gaming-utrustning som fokuserar på riktigt bra prestanda, men även designad för att passa in i ett hem som ställer lite högre krav på att det ska fungera rent stilmässigt också. Det är precis det som är ZON Home of Victory – Grym spelkvalitet och en design anpassad till den moderna gamern, säger HeatoN.

Tillsammans har NetOnNet och HeatoN fokuserat på att ta fram en första serie gamingprodukter för PC som inkluderar tangentbord, headset, möss och musmattor.

– Efter ett långt liv som gamer fanns det funktioner som var otroligt viktiga för mig att bygga in i de här produkterna. På headsetet har vi dragit ner basen och höjt diskanten för att bland annat säkerställa briljant directional sounds – kanske det viktigaste för ett bra gaming headset. Jag har över 400 musmattor hemma. Vi har gjort vad jag tycker är en världsledande musmatta vi valt att kalla Enhanced, där man kan korrigera den sista lilla millimetern för att få exakt precision. På tangentbordet har vi flyttat Windows-knappen som sitter i mitten av spelarnas sweet spot, som vi alla har stött till av misstag alldeles för många gånger, säger HeatoN.

ZON – Home of Victory erbjuder initialt följande produkter:

  • Headset med specialanpassat ljud för FPS spel, hög diskant och låg bas vilket gör att man hör directional sounds klart även i de mest intensiva situationerna.
  • Tangentbord med mekaniska brytare. De finns både som standardversion och med TKL för att ge möjlighet att ha tangentbordet så nära musmattan som möjligt utan att slå i kanten i snabba rörelser.
  • Möss med ergonomisk design och en ambidextrous för att passa både vänster- och högerhänta.
  • Musmattor med riktigt hög precision och fantastiskt glid. Tillverkade och förstärkta med ett material som också används i bland annat skyddsvästar.

 

Relaterade Artiklar