NetOnNet är tvåfaldigt nominerad i Web Service Award 2018
Hem E-HANDEL NetOnNet är tvåfaldigt nominerad i Web Service Award 2018

NetOnNet är tvåfaldigt nominerad i Web Service Award 2018

Publicerat av: Redaktionen

Torsdagen den 17 januari presenterade Web Service Award de nominerande företagen i deras årliga webbplatsundersökning, med svar från över 147 000 respondenter, om vilka företag, organisationer och myndigheter som är svenska konsumenters favoriter inom fem kategorier.

NetOnNet är tvåfaldigt nominerad i Web Service Award 2018 1

NetOnNet är tvåfaldigt nominerad i Web Service Award 2018

NetOnNet är nominerade i kategorierna E-handel samt Mobilt.

Priset tilldelas den verksamhet som inom respektive kategori vinner flest röster hos Sveriges konsumenter, d.v.s. har högst andel nöjda besökare/användare. NetOnNet har blivit nominerad i kategorierna, E-handel samt Mobilt och kan därmed kamma hem två vinster i årets omröstning. Vinnarna av årets Web Service Award utses den 30 januari på WSA-galan i Nalen, Stockholm

− Vi är mycket glada och stolta över dessa nomineringar. Att vi lyckas nå ut med NetOnNets varumärke och erbjudanden till en så stor del av Sveriges konsumenter är fantastiskt glädjande och inspirerande. Teamet har jobbat hårt för att ge våra kunder en shoppingupplevelse som vi vet att Sveriges konsumenter förväntar sig och förtjänar och dessa nomineringar är en tydlig indikation på att vi jobbar rätt, säger Martin Richardsson, e-handelschef NetOnNet.

− En ny tydlig trend i årets undersökningar är att kundernas behov och krav skiftar mellan de olika digitala plattformarna. Man kräver att enkelt kunna utföra sina ärenden oavsett om man använder desktop eller mobil. Det kräver i sin tur att företagen, organisationerna och myndigheterna blir allt mer lyhörda och bättre anpassar sig efter skiftande behov. Men det är jämt i toppen och årets nominerade är bland de bästa i sin klass, vilket är en bedrift i sig, säger Pierre Du Rietz, VD för Web Service Award.

Relaterade Artiklar