NETGEAR utökar WiFi 6 Mesh-serien för småföretag och hemmakontor med Orbi Pro WiFi 6 Mini
Hem PRODUKTNYHETER NETGEAR utökar WiFi 6 Mesh-serien för småföretag och hemmakontor med Orbi Pro WiFi 6 Mini

NETGEAR utökar WiFi 6 Mesh-serien för småföretag och hemmakontor med Orbi Pro WiFi 6 Mini

Publicerat av: Redaktionen
NETGEARs nya Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) är det perfekta valet för dagens små och medelstora företag: WiFi 6-prestanda och täckning i kombination med lätthanterade säkerhetsfunktioner
 N NETGEAR, den ledande tillverkaren av nätverksenheter för små och medelstora företag, meddelade idag sin senaste WiFi 6-modell i Orbi Pro-serien. Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) Dual band Mesh-systemet är en prisvärd version av standardvarianten Orbi Pro (SXK80), designad för småföretag och hemmakontor.
 
Orbi Pro Mini är ett ledande WiFi 6 (802.11ax) multi-node mesh-system som kan leverera totala WiFi-hastigheter på upp till 1,8 Gbps. Varje Orbi Pro Mini-system består av en router och en satellit, båda med inbyggda NETGEAR Ethernet-switchar som kan täcka upp till 250 m2 (SXK30-100EUS). Orbi Pro Mini-systemet med tre enheter (SXK30B3-100EUS) täcker upp till 375 m2. Ytterligare satelliter kan läggas till vid behov (maximalt tre satelliter)
NETGEAR utökar WiFi 6 Mesh-serien för småföretag och hemmakontor med Orbi Pro WiFi 6 Mini 3
Säkerhet och prestanda på hemmakontoret 
I en tid då fler arbetar och studerar hemifrån är säkerhet och trängsel på den delade internetanslutningen ett problem. Orbi Pro Mini löser detta genom att säkra kanaler med hjälp av den senaste WiFi-säkerhetsstandarden, WPA3. Dessutom finns fyra unika SSID och VLAN (virtuella LAN) som gör att du kan ställa in både hem-, utbildning-, underhållnings- och gästnätverk.

För att göra kontorsmiljön så säker och ansluten som möjligt har varje satellit fyra gigabit Ethernet-portar, medan routern har tre portar. Det innebär att du kan lägga till skrivare, skannrar, kassasystem, TV-apparater, kameror och spelkonsoler i ditt nätverk via en trådbunden och säker anslutning.

”Hemmakontor och distansutbildning är här för att stanna. Med detta har tyvärr dåligt ljud, hackiga videokonferenser och långsamma filöverföringar blivit vardagsmat. Det nya Orbi Pro WiFi 6 Mini Dual-Band Mesh-systemet uppfyller kraven för användare som arbetar eller studerar hemifrån. Det är en affärsvänlig WiFi-lösning som erbjuder högre hastigheter, högre säkerhetsnivåer och bättre täckning och därmed bidrar till att öka användarproduktiviteten och säkerheten på trådlösa och trådbundna anslutningar, säger Pål Vatneberg, nordisk chef på NETGEAR.
NETGEAR utökar WiFi 6 Mesh-serien för småföretag och hemmakontor med Orbi Pro WiFi 6 Mini 4
NETGEAR Insight ger enkel installation och fjärrstyrning via molnet
Orbi Pro WiFi 6 Mini är perfekt för miljöer där enkel och intuitiv installation och underhåll är av största vikt. Detta görs enkelt med NETGEAR Insight i en webbläsare eller via Insight-mobilappen. När du köper en Orbi Pro WiFi 6 Mini får du ett års prenumeration på Insight Premium eller Pro med köpet. NETGEAR Insight ger administratörer tillgång till fjärrhantering av till exempel SSID, VLAN och DHCP-subnät. Dessutom är det möjligt att ställa in händelselarm och göra firmwareuppdateringar eller övervaka konfigurationshistoriken.

Relaterade Artiklar