Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är nu godkänd för husvagnar
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är nu godkänd för husvagnar och husbilar

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är nu godkänd för husvagnar och husbilar

Publicerat av: Redaktionen

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare som lanserades i slutet av 2021 har nu fått certifieringen “Amenity Vehicle”, vilket gör att den nu är godkänd för att använda i campervans, husvagnar och husbilar.

 Allt fler lockas av husvagns-eller campervansemester: dessa husbilar som är synonyma med frihet och självständighet kan du ge dig av med ett ögonblicks varsel och anpassa ditt program under din semester.

Livet ute i naturen bör dock inte få oss att glömma säkerhetsreglerna och risken att utsättas för kolmonoxid är reell i dessa fordon vars förbränningsanordningar, exempelvis gasspis,  inte alltid är rätt underhållna.
 Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare skyddar mot förgiftning

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare mäter kolmonoxidnivån i realtid i ett rum eller i ett fritidsfordon. Om den upptäcker kolmonoxid i luften varnar den användarna med ett 85 dB larm, för att de ska kunna ta sig i säkerhet genom att omedelbart lämna platsen och meddela räddningstjänsten.

Om användaren inte är på plats skickar Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare också ett meddelande till användarnas smartphone så att de kan agera och sätta sina nära och kära i säkerhet. I ett hus fungerar det tack vare en wifi-anslutning. Vid installation i en campervan eller husbil behöver du bara ett 4G-relä för att få information på distans om problem skulle uppstå.

Netatmo Kolmonoxidvarnare uppfyller europeiska bestämmelser. Den har CE-certifiering (EN 50291) och NF-certifiering reserverad för produkter som erbjuder de högsta säkerhetskriterierna. Nu har den även EN50291-2:2019-certifieringen som är avsedd för användning i en campervan eller husbil.

 Snabb och enkel installation

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare fungerar utan elektrisk anslutning och är snabb att installera. Montera den bara på väggen eller en på innervägg och ladda sedan ner Home + Security-appen. Tack vare sin enkla och eleganta design kommer den knappt att synas i de små utrymmena i en husbil eller van.

 Ett batteri som håller i tio år

Det rekommenderas att alla kolmonoxiddetektorer byts ut efter tio år, eftersom sensorn i detektorn slits ut med tiden. Tack vare sin långa batteritid håller Netatmo Smart Kolmonoxiddetektor i tio år, utan att användaren behöver oroa sig för det. I slutet av sin livslängd skickar den ett meddelande till användaren för att varna och uppmuntra hen att skaffa en ny kolmonoxiddetektor för att skydda sig själv. För att ytterligare maximera dess effektivitet utför Kolmonoxiddetektorn också regelbundna självtester för att se till att alla dess nyckelkomponenter fungerar perfekt.

 Pris och tillgänglighet

Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare är nu godkänd för husvagnar Netatmo Smart Kolmonoxidvarnare säljs från 824.99 kronor, utan dolda kostnader eller hemautomatiseringsbox att lägga till. Produkten finns tillgänglig på www.netatmo.com, hos Power och Proshop.

Appen Home + Security är helt gratis och kompatibel med iPhones och iPads från iOS 14 och Android-smarttelefoner och surfplattor från 5.0.

Netatmo Webapp är tillgänglig på Mac och PC.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar