Netatmo lanserar skydd till Smart Väderstation – ska förlänga livstiden och öka tillförlitligheten
Hem PRODUKTNYHETER Netatmo lanserar skydd till Smart Väderstation – ska förlänga livstiden och förbättra tillförlitligheten

Netatmo lanserar skydd till Smart Väderstation – ska förlänga livstiden och förbättra tillförlitligheten

Publicerat av: Redaktionen

Netatmo lanserar idag ett skydd till utomhusmodulen som kommer med Smart Väderstation.

Genom att skydda utomhusmodulen från dåligt väder ska skyddet förlänga väderstationens livslängd och förbättra tillförlitligheten på dess mätningar ytterligare.

Skyddet är lätt att installera längs en vägg eller på en stolpe med hjälp av de medföljande tillbehören och skyddar utomhusmodulen från exponering för direkt solljus, regn eller snö samtidigt som luften kan cirkulera runt den. Skyddet har tagits fram på efterfrågan av användare.

Netatmo lanserar skydd till Smart Väderstation – ska förlänga livstiden och öka tillförlitlighetenUtomhusmodulen till Netatmo Smart Väderstation är naturligt robust och motståndskraftig mot fukt. Beroende på var användaren bor, eller i vilket läge användarens trädgård eller balkong ligger, kan det vara svårt att säkerställa en optimal installation. Med hjälp av skyddet kommer användaren inte behöva oroa sig över detta mer. Utomhusmodulen mäter temperaturen med precision i full sol, i full storm eller vid skyfall.

Detaljerad information om inom- och utomhusmiljön i realtid

Netatmo Smart Väderstation är kompakt, cylinderformad, och har en elegant design med ett aluminiumhölje av återvinningsbart material. Den består av två moduler, en för utomhusmiljöer och den andra för inomhusmiljöer. De mäter data som temperatur, atmosfäriskt tryck, luftfuktighet, luftkvalitet och bullernivå. Netatmo Smart Väderstation överför uppmätta data via wifi till Netatmos app. Genom att mäta inomhusluftens kvalitet kan användaren vidta åtgärder för att förbättra sitt välbefinnande genom enkla åtgärder, som att ta reda på när hemmet bör vädras om koldioxidnivån är för hög. Temperaturen, luftfuktigheten och bullret i hemmet förmedlas också i realtid.

Netatmos app, tillgänglig utan kostnad på App Store, Google Play och Windows Store, låter dig se information när som helst med din smartphone, surfplatta eller dator. Det enkla, tydliga och extremt intuitiva gränssnittet i Netatmo-appen är speciellt designat för dagligt bruk.

Netatmo har det största nätverket av väderstationer i världen, som observerar miljön i mer än 175 länder, tillgängligt på Weathermap Netatmo.

När Netatmo ställde frågan uttryckte användarna av väderstationen ett intresse för ett skydd för utomhusmodulen. Som ett resultat av detta är denna nya lösning ett tillägg till de olika tillbehören som ökar prestandan och användningen av Väderstationen. Den Smarta Extra Inomhusmodulen registrerar miljödata för rummet där den är installerad, den Smarta Regnmätaren registrerar den exakta ackumuleringen av nederbörd och den Smarta Vindmätaren mäter vindens styrka och riktning.

Pris och tillgänglighet

Netatmo Weather Station Shield finns tillgänglig för 419,99 SEK på https://shop.netatmo.com/sv-se/ från och med den 17 maj.

Relaterade Artiklar