Netatmo lanserar ny funktion för ett ännu mer komplett larmsystem i hemmet
Hem PRODUKTNYHETER Netatmo lanserar en ny funktion för ett ännu mer komplett larmsystem i hemmet

Netatmo lanserar en ny funktion för ett ännu mer komplett larmsystem i hemmet

Publicerat av: Redaktionen

Netatmo meddelar idag att deras övervakningskameror nu är kompatibla med sirener både inomhus och utomhus.

För att användarna ska kunna känna sig ännu tryggare när de inte är hemma kan Netatmos smarta kameror nu också kommunicera.

Detta gör det möjligt för både inomhussirenen och utomhussirenen att ljuda samtidigt i det fall ett intrång på tomten eller i användarens hem inträffar.

Sirenerna är tillräckliga för att avskräcka inbrottstjuvar tack vare de två alarmen på 110 dB kombinerat. Användaren kommer omedelbart att motta en notifikation på sin smartphone via appen Home + Security, och kan då kontakta grannar eller polisen omgående.
Netatmo lanserar ny funktion för ett ännu mer komplett larmsystem i hemmet

Kompabiliteter och möjliga scenarier

Netatmos övervakningskameror är kompatibla med Apple Homekit, Amazon Alexa och Google Assistant. Användaren kan därför skapa skräddarsydda scenarion för att ansluta sin smarta övervakningskamera till andra uppkopplade enheter i hemmet i olika kombinationer. Exempelvis kan användare ställa in så att trädgårdsbelysningen går igång när rörelse upptäcks av utomhuskameran.

Netatmos säkerhetskameror

Tack vare sin teknologi för ansiktsigenkänning kan Netatmo Smart Inomhuskamera känna igen tidigare inspelade ansikten och särskilja familjemedlemmar från främlingar. Tillsammans med sina tillbehör Smarta dörr- och fönstersensorer samt Smart inomhussiren formar den ett videoalarmsystem. I det fall ett inbrott eller en upptäckt av ett okänt ansikte sker får användaren en notifikation på sin smartphone och Netatmo Inomhussiren går igång automatiskt.

Smart Utomhuskamera å andra sidan, kan särskilja mellan människor, djur och fordon. Den är utrustrad med belysning och en inbyggd siren som kan aktiveras på distans av användaren om ett intrång på egendomen inträffar.

Netatmo lanserar ny funktion för ett ännu mer komplett larmsystem i hemmet

Båda modellerna av Netatmos kameror är enkla att installera och kräver inte någon prenumeration. Videos lagras lokalt på ett Micro SD-kort för att säkerställa användardatans säkerhet. Uppdateringar av Netatmos produkter görs regelbundet, automatiskt och utan några extra kostnader. Detta är fallet även för de alldeles nya funktionerna för Netatmos kameror, som är tillgängliga även för de som äger de allra äldsta modellerna.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar