Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday

Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday

Publicerat av: Redaktionen

I samband med Black Friday har smarta hem-experten Netatmo nya erbjudanden i sin webbshop mellan 25 november och 29 november.

Den 5-åriga garantiförlängningen kommer också att erbjudas vid varje köp av en Netatmo-produkt.

Under Black Friday-kampanjen kommer Netatmo att erbjuda upp till 50% rabatt i sin webbshop. Minst 25% rabatt kommer att gälla för ett brett utbud av smarta produkter, inklusive:

 • Smart Väderstation, som analyserar inomhus- och utomhusmiljön i realtid, skickar varningar till användarens smartphone när luftkvaliteten försämras och låter användaren övervaka förändringar i miljön genom datahistoriken (-30%)
 • Tillbehören till Smart Väderstarion: Smart Vindmätare, som mäter vindhastighet och riktning (-30%), Smart Regnmätare, som mäter regn (-30%) samt Smart extra inomhusmodul, som övervakar ett extra rum med Smart Väderstation.
 • Smart Termostat, designad av Philippe Starck, vilket hjälper användaren att spara på energin utan att göra avkall på komforten (-30%)
 • Smart Extra Radiatortermostat, som kompletterar Smart Termostat, och används för att kontrollera temperaturen i alla rum, när som helst (-30%)
 • Smart Modulerande Termostat, som fungerar med Open Therm-pannor (-25%)
 • Smart Inomhuskamera med ansiktsigenkänning, som sänder varningar i realtid till användaren i det fall att ett inbrott sker i dennes hem (-50%)
 • Tillbehören till Smart inomhuskamera: Smarta Dörr-och Fönstersensorer för att varna användaren innan ett inbrott sker (-25%) och Smart Inomhussiren för att avskräcka inkräktare (-25%).
 • Smart utomhuskamera, som sänder varningar i realtid till användare om någon obehörig tar sig in på egendomen. Kameran kan se skillnad på människor, fordon och djur (-30%).
 • Smart Videodörrklocka, vilken tillåter dig att svara dina besökare oavsett var du är (-25%)
 • Smart Brandvarnare, som utlöser ett 85 dB-larm vid brand och skickar ett omedelbart meddelande till användarens smartphone. Den har ett batteri som varar i 10 år, hela larmets livstid (-25%)
 • Smart Inomhus Luftkvalitetmätare, som hjälper till att skapa en hälsosammare inomhusmiljö genom att mäta luftkvalitet, fuktighetsnivåer, temperatur och ljud (-30%)

Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday

För första gången ges också rabatt på flertalet Netatmo-produktpaket och vissa With Netatmo- produkter, vilka  finns på hemsidan.

Netatmos Black Friday-erbjudande finns tillgängligt från torsdagen den 25 november till måndagens den 29 november på netatmo.com/sv-se

 

 

Relaterade Artiklar