Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday

Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday

Publicerat av: Redaktionen

I samband med Black Friday har smarta hem-experten Netatmo nya erbjudanden i sin webbshop mellan 25 november och 29 november.

Den 5-åriga garantiförlängningen kommer också att erbjudas vid varje köp av en Netatmo-produkt.

Under Black Friday-kampanjen kommer Netatmo att erbjuda upp till 50% rabatt i sin webbshop. Minst 25% rabatt kommer att gälla för ett brett utbud av smarta produkter, inklusive:

 • Smart Väderstation, som analyserar inomhus- och utomhusmiljön i realtid, skickar varningar till användarens smartphone när luftkvaliteten försämras och låter användaren övervaka förändringar i miljön genom datahistoriken (-30%)
 • Tillbehören till Smart Väderstarion: Smart Vindmätare, som mäter vindhastighet och riktning (-30%), Smart Regnmätare, som mäter regn (-30%) samt Smart extra inomhusmodul, som övervakar ett extra rum med Smart Väderstation.
 • Smart Termostat, designad av Philippe Starck, vilket hjälper användaren att spara på energin utan att göra avkall på komforten (-30%)
 • Smart Extra Radiatortermostat, som kompletterar Smart Termostat, och används för att kontrollera temperaturen i alla rum, när som helst (-30%)
 • Smart Modulerande Termostat, som fungerar med Open Therm-pannor (-25%)
 • Smart Inomhuskamera med ansiktsigenkänning, som sänder varningar i realtid till användaren i det fall att ett inbrott sker i dennes hem (-50%)
 • Tillbehören till Smart inomhuskamera: Smarta Dörr-och Fönstersensorer för att varna användaren innan ett inbrott sker (-25%) och Smart Inomhussiren för att avskräcka inkräktare (-25%).
 • Smart utomhuskamera, som sänder varningar i realtid till användare om någon obehörig tar sig in på egendomen. Kameran kan se skillnad på människor, fordon och djur (-30%).
 • Smart Videodörrklocka, vilken tillåter dig att svara dina besökare oavsett var du är (-25%)
 • Smart Brandvarnare, som utlöser ett 85 dB-larm vid brand och skickar ett omedelbart meddelande till användarens smartphone. Den har ett batteri som varar i 10 år, hela larmets livstid (-25%)
 • Smart Inomhus Luftkvalitetmätare, som hjälper till att skapa en hälsosammare inomhusmiljö genom att mäta luftkvalitet, fuktighetsnivåer, temperatur och ljud (-30%)

Netatmo har upp till 50% rabatt i sin webbshop under Black Friday

För första gången ges också rabatt på flertalet Netatmo-produktpaket och vissa With Netatmo- produkter, vilka  finns på hemsidan.

Netatmos Black Friday-erbjudande finns tillgängligt från torsdagen den 25 november till måndagens den 29 november på netatmo.com/sv-se

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>