Nest Hello talar om vem som står vid dörren
Hem NYHETER Nest Hello talar om vem som står vid dörren

Nest Hello talar om vem som står vid dörren

Publicerat av: Redaktionen

Pionjären inom smarta hem – Nest Labs släpper sin senaste produkt: “Nest Hello”.

Nest Hello talar om vem som står vid dörren 2Skaparna bakom smarta brandvarnare och övervakning har nu utvecklat en smart dörrklocka med video. Med sin prisbelönta design är Nests dörrklocka stilren och smidig. Dörrklockan har fler funktioner som ska hjälpa till att kommunicera och identifiera besökare.

– Hemmet börjar vid ytterdörren. För oss var det en viktigt att kunna erbjuda en produkt som fokuserar på säkerhet och service samtidigt. Nest Hello kan hantera både inbjudna och oinbjudna gäster. Som ägare av en Nest Hello missar man inte något och kan ha insyn även när man inte är hemma, säger Lionel Guicherd-Callin, Head of EMEA Product Marketing för Nest Labs.

Det här är Nest Hello:

● En HD-kamera som är utformad för ytterdörren. Med en bildsensor på 2K, bildformatet 4:3, ett synfält på 160° och HD-video visas besökarna i helfigur. Med High Dynamic Range visas detaljer i ojämnt ljus och Night Vision när det är mörkt.

● Säg hej, även om du inte är hemma. Prata med hjälp av Talk and Listen i HD. Med hjälp av brusreducering så hörs besökarna tydligt. Det finns även en lista över förinspelade svar som väljs snabbt och enkelt via Nest-appen.

● Smart och omtänksam. En ljusring visar besökarna var knappen är. Och med funktionen Tyst stund kan du stänga av ljudenheten från Nest-appen och fortfarande få aviseringar i den mobila enheten. På så sätt väcks inte bebisen och hundarna börjar inte skälla.

● Missa aldrig ett ögonblick. Med videostreaming dygnet runt så visas ytterdörren jämt. Det går att titta via en smartphone, surfplatta eller TV. Tre timmars kostnadsfri historik med hjälp av Sightline i Nest-appen. Med den inbyggda funktionen Person Alerts ges en särskild varning och ögonblicksbild när någon är vid dörren.

● Se vem som ringer på. Med Familiar Face Alert kan Nest Hello lära sig om det är en vän eller obekant person som står vid dörren. Med en prenumeration på Nest Aware visas personliga aviseringar utifrån vem som är vid dörren, till exempel om det är en familjemedlem eller en granne.

Pris, tillgänglighet och installation

Nest Hello kan beställas i dag för 2 795 SEK på nest.com/se. Nest Hello kommer vara tillgänglig i butik från mitten av juni hos bl.a. Clas Ohlson och Elgiganten. Innan du köper eller installerar Nest Hello rekommenderar vi att du kontrollerar kompatibiliteten med din bostad via vår widget online. Då kan Nest rekommendera om det räcker med en enkel installation genom appen eller om du i behov av Nest Pro. Här kan du läsa våra riktlinjer innan du installerar produkten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>