Nelly.com tar steget in i couturevärlden genom nytt samarbete med Ida Lanto
Hem E-HANDEL Nelly.com tar steget in i couturevärlden genom nytt samarbete med Ida Lanto

Nelly.com tar steget in i couturevärlden genom nytt samarbete med Ida Lanto

Publicerat av: Redaktionen

Nelly.com lanserar ett exklusivt designsamarbete med couturedesignern Ida Lanto, som är känd för att designa långklänningar till några av landets största modeprofiler.

Nelly.com tar steget in i couturevärlden genom nytt samarbete med Ida Lanto 1

Kollektionen Ida Lanto x Nelly släpps på Nelly.com måndag 29 oktober kl 10.00

Resultatet av kollektionen Ida Lanto x Nelly är ett unikt möte mellan Ida Lantos stilrena silhuetter och Nelly.coms modemedvetna sortiment och kunder.

Med samarbetet ges modeaktörens kunder en unik chans att köpa en aftonklänning utöver det vanliga, där hantverket och den utpräglade passformen som är signifikant med Ida Lanto står i centrum. De fem klänningarna präglas av ett sensuellt och självsäkert uttryck i en elegant mix av material och färg.

–  Inspirationen till kollektionen kommer från några personliga favoriter bland mina coutureklänningar, där enkla silhuetter med det lilla extra möter en välarbetad passform. Klänningarna symboliserar och har namngetts efter starka, självständiga kvinnor som inte är rädda för att synas och ta plats. Det känns fantastiskt att få nå ut till en bredare kundgrupp genom samarbetet med Nelly.com, berättar Ida Lanto.

Nelly.com har genom åren haft många designsamarbeten men det här är modeaktörens första kollektion tillsammans med en couturedesigner.

– Genom vårt designsamarbete med Ida Lanto fortsätter vi att utmana oss själva som varumärke och tänjer på gränserna genom att förena exklusiv couture med vår kommersiella produktportfölj inom fashion. Vi är stolta över att introducera den självsäkra, trendiga och medvetna Nellykunden för Ida Lanto och öppna dörrarna till couturevärlden, säger Linda Widengård PR & Communication Manager på Nelly.com och ansvarig för designsamarbetet.

Ida Lanto x Nelly släpps exklusivt som en limiterad kollektion på Nelly.com den 29 oktober med priser från 1 599 kr till 2 499 kr.

Relaterade Artiklar