Nelly.com och NLY MAN firar EuroPride under namnet #NLYLOVE
Hem E-HANDEL Nelly.com och NLY MAN firar EuroPride under namnet #NLYLOVE

Nelly.com och NLY MAN firar EuroPride under namnet #NLYLOVE

Publicerat av: Redaktionen

Nelly.com och NLY MAN firar EuroPride i Stockholm och Göteborg 2018 och lanserar Pride-kollektion till förmån för RFSL Ungdom, under namnet #NLYLOVE.

Nelly.com och NLY MAN firar EuroPride under namnet #NLYLOVE 1

Nelly.com firar Europride

Nelly.com och NLY MAN erbjuder kläder till modemedvetna tjejer och killar i åldern 18-29.

Nu tar modevarumärkena nästa steg i sin marknadsföring och lanserar en kollektion under namnet #NLYLOVE för att fira EuroPride i Stockholm och Göteborg 2018, med budskapen ”Equality” och ”Proud”. Kollektionen lanseras 30 juli. Vinsten från kollektionen går till organisationen RFSL Ungdom och deras viktiga arbete för unga homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter.

– Både Nelly.com och NLY MAN arbetar för att vara inkluderande och inspirera alla som är intresserade av att köpa mode. Det gör vi genom flera olika initiativ och ett av dem som vi är stolta över är vårt samarbete med RFSL Ungdom i samband med EuroPride, säger Anna Ullman Sersé, vd på Nelly.com och NLY MAN.

Som en del i kollektionslanseringen har Nelly.com och NLY MAN publicerat ett manifest på sina plattformar:

Aldrig någonsin har det varit viktigare att stå upp för allas lika rätt. Allas rätt till kärlek och identitet – och allas rätt att uttrycka sig på sina villkor.

För att fira EuroPride i Stockholm och Göteborg 2018 lanserar Nelly.com och NLY MAN en kollektion med budskapen “Equality” och “Proud” under kampanjnamnet #NLYLOVE.

Vinsten från #NLYLOVE-kollektionen går till organisationen RFSL Ungdom och deras viktiga arbete för unga homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter. Och oavsett hur din kärlek ser ut, hur du vill identifiera dig och oavsett hur du väljer att leva ditt liv – älska dig själv och våga uttrycka den du är.

Med #NLYLOVE inleds även ett arbete på NLY MAN med att utmana den traditionella mansbilden – och uppmuntra unga män att stå för dem de är och visa öppet vad de känner, ett initiativ som NLY MAN som herrvarumärke i Skandinavien genomför för att skapa ett mer öppet och respektfullt samhälle.

Shoppa kollektionen och sprid ditt kärleksbudskap.

#NLYLOVE

Vid kampanjlanseringen kommer samtliga Nelly.com:s och NLY MAN:s kanaler dessutom lysas upp i regnbågens färger.

Relaterade Artiklar