Neato lanserar premiumpaketet Pet Edition Bundle för husdjursägare

Neato Robotics, marknadsledande inom smarta robotar för hemmet, lanserar nu ett premiumpaket för husdjursägare.

Det nya paketet Pet Edition Bundle innehåller en specialborste för katt- och hundhår, rengöringsverktyg och filter. De smarta tillbehören levereras tillsammans med Neato Botvac D650 Connected och Neato Botvac D750 Connected.

Neatos premiumpaket ger alla husdjursägare verktygen som behövs för ett rent hem, utan hund- och katthår, så de får mer tid över att umgås med sina husdjur. Robotdammsugaren tar hand om vardagsstädningen och det mångsidiga borstsystemet säkerställer att det blir det rent överallt, oavsett golvtyp. Med Neatos avgränsningslinjer behöver du inte oroa dig för att din Neato ska välta omkull djurens mat- och vattenskålar eller störa att sovande husdjur.

”Vi på Neato vet att alla har olika förutsättningar och behov när det kommer till städning i hemmet. För husdjursägare är det viktigt att hålla rent efter sina fyrbenta vänner, vilket är anledningen till att vi nu lanserar vårt nya husdjursdjurspaket som hjälper till att lösa vardagsproblem som smutsiga tassar och pälstäckta mattor. Med kombinerad spiralborste och stark sugkraft fångar den upp päls från mattor och smuts från djupa springor. Premiumpaketet är till för att hjälpa husdjursägare i kampen mot hund- och katthår, så att de kan njuta av livet med sina husdjur, säger Matt Petersen, vd på Neato”.

Botvac D650 Connected Premium Pet Edition tar robotupplevelsen till nästa nivå.

Den är speciellt utformad för husdjursägare och har en borste som är upp till 70 procent större än hos de flesta runda robotar. Botvac D650 Connected Premium Pet Edition är perfekt för mellanstora hem och kommer med en ytterligare sidoborste, en pälsborste, två filter och ett rengöringsverktyg.

Botvac D750 Connected Premium Pet Edition är perfekt för hela familjen – stor som liten, katt som hund. Botvac D750 Connected Premium Pet Edition städar effektivt på stora ytor och kommer med en ytterligare sidoborste, en pälsborste, två filter och ett rengöringsverktyg.

Fler smarta funktioner

Båda robotarna fungerar på alla golvtyper, inklusive mattor, parkett och kakel, och suger enkelt upp smuts, smulor, päls och allergener. Med turboläget ökar sugkraften och snabbar på borstens rotation, vilket gör det möjligt att suga upp mer smuts och päls. Robotarna är även utrustade med ultraprestandafilter som fångar upp damm och allergener som husdjuren drar in, och en sidoborste som tar hand om lister och väggar. Med sin D-formade design kommer Neaton åt i hörn där smuts och djuårhår lätt samlas. Med funkionen flervåningskartor går det att spara flera planlösningar i appen, för effektiv städning på upp till tre våningsplan och med Zone Cleaning-funktionen kan du städa oftare där det behövs mest.

Tillgänglighet och pris

Neato Botvac D650 Connected Premium Pet Edition har ett rekommenderat pris på 7 799 kr. Den säljs exklusivt på NetOnNet.
Neato Botvac D750 Connected Premium Pet Edition har ett rekommenderat pris på 9 490 kr. Den säljs exklusivt på Elgiganten.