Nanoleaf och CORSAIR i samarbete för lysande spelupplevelse
Hem GAMING Nanoleaf och CORSAIR i samarbete för smart lysande spelupplevelse

Nanoleaf och CORSAIR i samarbete för smart lysande spelupplevelse

Publicerat av: Redaktionen

Nanoleaf, branschledande inom smart belysning, samarbetar med den ledande tillverkaren av tekniska gamingprodukter, CORSAIR.

Samarbetet syftar till att lansera en ny uppslukande integration för spelare som vill maximera sin gamingupplevelse.

Den nya Nanoleaf x CORSAIR-integrationen gör att alla Nanoleafs RGB Smarter Decor-produkter (Lines, Shapes, Canvas, Light Panels) kan synkroniseras med CORSAIR iCUE-gamingtillbehör för en helt uppslukande spelupplevelse.

Maximera spelupplevelsen på ett helt nytt sätt Nanoleaf x CORSAIR iCUE-integrationen förhöjer spelupplevelsen genom att förstärka händelser i spelen, som explosioner t.ex. och bringar liv i dem på ett helt nytt sätt.

Integrationen kopplar samman användarens hela gaming setup och synkroniserar  belysning och gamingutrustning för ett interaktivt system med intuitiv kontroll. Hela spelupplevelsen kommer till liv med dynamiska ljuseffekter och reaktioner i realtid med hjälp av Nanoleafs smarta belysning och CORSAIRs iCUE-produkter.

iCUE-aktiverade produkter spänner över CORSAIRs hela portfölj – från högkvalitativa tangentbord till kraftfulla CPU-kylare, spelmöss och toppmoderna headset. Användare kan njuta av 13 förinställda ljuseffekter, inklusive “Rainbow Wave” och “Rain”, plus möjligheten att skapa egna skräddarsydda profiler som ger ett oändligt antal variationer.

Styr och justera belysningen med Nanoleaf-appen eller CORSAIR iCUE enkelt och flexibelt från skrivbordet.

För att ställa in integrationen måste användarna installera iCUE-programvaran. Slå på Nanoleaf-integrationen i iCUE-appen och lägg till Nanoleaf till iCUE-belysning. Allt synkroniseras automatiskt och förvandlar användarensgaming setup till en maxad spelupplevelse med synkroniserad belysning.

“Vi har sett ett överväldigande stort intresse från vår community för denna integration, och vi är exalterade över att lansera den nya Nanoleaf x CORSAIR-integrationen”, säger Gimmy Chu, VD och medgrundare av Nanoleaf. “Våra användare älskar att vara kreativa och skapa sina egna anpassade upplevelser, och den här nya integrationen gör det möjligt för dem att göra just det. Vi är spända på att se hur våra användare kommer förändra hur de spelar sina favoritspel med alla de livfulla scenerna och dynamiska ljusshowerna.”

Nanoleaf och CORSAIR i samarbete för lysande spelupplevelse “Nanoleaf har blivit synonymt med den inredning spelare väljer i sitt gamingutrymme, och CORSAIR har länge lett vägen inom RGB-speltillbehör, så vi är glada över att vi nu officiellt samarbetar”, säger Bertrand Chevalier, Executive Vice President och General Manager för Gaming på CORSAIR. “Det föll sig naturligt att vi tillsammans skapar den bästa möjliga upplevelsen inom iCUE-mjukvaran. Vi är spända på att se vilken typ av fantastiska upplevelser våra fans kommer att skapa med denna nya integration.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar