Musik när du är på språng: Loewe lanserar bärbar Bluetooth högtalare, pläterad med äkta guld
Hem NYHETER Musik när du är på språng: Loewe lanserar bärbar Bluetooth högtalare, pläterad med äkta guld

Musik när du är på språng: Loewe lanserar bärbar Bluetooth högtalare, pläterad med äkta guld

Publicerat av: Redaktionen

Loewe klang m1 är en utsökt trådlös högtalare.

Musik när du är på språng: Loewe lanserar bärbar Bluetooth högtalare, pläterad med äkta guld 2Ett miniatyrmästerverk med extremt kompakta dimensioner, otroligt ljud och en sofistikerad minimalistisk design med en touch av lyx och glamour.

Kabinett i rostfritt stål som är precist och exakt utformad in i minsta detalj. Helt utan synliga skruvar och fixeringar, och med polerade och fasetterade kanter. En högteknologisk färgfinish ger både elegans och hållbarhet. Loewe klang m1 finns i tre färgvarianter: Silver, Graphite Grey och Rose Gold. Som pricken över i har m1 en smart och praktisk bärrem i kvalitetsläder.

För att säkerställa den finaste finishen på högtalaren sandblästras ytan och färgen (Graphite Grey eller Rose Gold) appliceras med en högteknologisk PVD (Physical Damp Deposition) process. Färgkomponenterna ”finfördelas” i en hermetiskt förseglad vakuumkammare och finfördelningen appliceras sedan i ett slätt lager på det rostfria kabinetten som en vacker, jämn och med en mycket hållbar finish.

För att uppnå den raffinerade Rose Gold-nyansen används en blandning av 83% äkta guld och 17% koppar. Rose Gold-beläggningen på Loewe klang m1 är 10 gånger kraftigare än en typisk förgyllning (som är cirka 100 nanometer). Det gör uttrycket på ljudet m1 exceptionellt vackert och glänsande.

Låter bra. Var som helst. När som helst.

När musik spelas på en smartphone, surfplatta eller bärbar dator, identifierar högtalaren automatiskt Bluetooth-signalen och är redo att spela upp musiken. Loewe klang m1 har 2x high/mid-range-högtalare och 2x mid/base passiva membran som ger en förbluffande och fantastisk ljudkvalitet från en så liten enhet. Och om du verkligen vill få igång festen kan två klang m1-högtalare paras ihop för 2x-utgångar och musikuppspelning i stereo. Högteknologiska uppladdningsbara lithium-ion-batterier ger en uppspelningstid på upp till 12 timmar och en snabb laddningstid på endast 2 timmar. En integrerad mikrofon låter klang m1 användas som en mikrofon/högtalare för smartphone.

Användandet av klang m1 är enkelt och intuitivt. LED-indikatorer visar batteriets livslängd och ljudnivå och högtalaren indikerar med olika ljud när den slås på och av när signalen är parad och när batterinivån är låg. Med sin fantastiska design och enastående ljudkvalitet tillför den eleganta klang m1-högtalaren den första bärbara produkten till Loewes utbud av Loewe klang-produkter.

Rörelse. Musik. Ett liv i farten.

Loewe klang m1 är ett litet och smart livsstilstillbehör – perfekt för musik på språng – oavsett om du sitter under ett träd en solig dag, övar yoga eller springer, leker på lekplatsen med dina barn, på kontoret, grillar i trädgården, är på semester eller sitter i ett hotellrum. Loewe klang m1 har en kompakt storlek som låter dig ta med dig den i fickan eller i väskan – när som helst, var som helst.

Kompakta dimensioner, utmärkt ljud och en vacker minimalistisk design gör klang m1 till en idealisk kompanjon för alla som älskar musik.

Perfekt som en present – till andra eller till dig själv.

Teknisk data

Bluetooth: V4.2, A2DP, HFP, AVRCP

Dimensioner: 133 mm x 63 mm x 23 mm

Vikt: 325 g

Ljud: Stereo / frekvensområde: 96 Hz-20 kHz

Jam Mode: 2 x klang m1 kan paras ihop för 2x output och stereo

Handsfree: Mikrofon för handsfree mobilsamtal

Anslutningar: 3.5 mm audio in, micro USB

Batteritid: upp till 12 timmar / laddningstid: max. 2 timmar

Material: rostfri stålkabinett / bärrem i kvalitetsläder

Färger: Silver, Graphite Grey, Rose Gold

Distribution och priser

Loewe klang m1 finns i färgerna: Silver, Graphite Grey och Rose Gold.

Rekommenderat utpris. 1.999,- / 1.999,- / 2.499,-

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>