Mophie släpper trådlös laddningskit för flitiga resenärer
Hem NYHETER Mophie släpper trådlös laddningskit för flitiga resenärer

Mophie släpper trådlös laddningskit för flitiga resenärer

Publicerat av: Redaktionen

Mophie släpper charge stream global travel kit. Allting du behöver för att ladda trådlöst på resande fot.

Mophie släpper trådlös laddningskit för flitiga resenärer 2Mophie, ett ZAGG-företag som är ledande inom trådlös laddning, lanserar charge stream global travel kit, framtaget för de som ofta är ute och reser. Den kompakta trådlösa laddningsutrustningen ger en enkel laddningsupplevelse för Qi-kompatibla enheter under resan och inkluderar den tidigare lanserade charge stream pad mini.

Global travel kit är allt en resenär behöver för att kunna ladda trådlöst, Laddningssatsen levereras också med en strömadapter med utbytbar väggkontakt för att användas i olika länder som Storbritannien, EU, Kina, Australien och Nordamerika. Även en 2,4A biladapter och en 1,5m USB-A till micro USB-kabel ingår för att kunna laddning under bilkörning.

– Som ledande aktör inom trådlös laddning insåg vi vikten av att kunna ladda trådlöst under resan, så vi utvecklade ett globalt resekit till alla resenärer som behöver kunna ladda sin enhet trådlöst medan han eller hon är på resande fot. Nu har våra kunder möjligheten att skaffa trådlös laddning i ett bärbart trådlöst smidigt case, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.

Charge stream pad mini erbjuder 5W-laddning för alla mobiltelefoner som är kompatibla med den trådlösa laddningstekniken Qi. Den minimala lågprofildesignen passar perfekt även om du laddar trådlöst i en bil, på ett hotell eller på en flygplats.

Andra funktioner:

  • Kompatibel med Qi-teknik. Charge stream pad mini är kompatibel med Apple, Samsung och andra Qi-kompatibla smartphones.
  • Laddar vid kontakt. Placera din mobiltelefon på ytan och laddningen börjar direkt.
  • Ytan är behandlad med gummi för att enheten inte ska halka av. Den mjuka gummiytan skyddar också mot repor.
  • Ladda med tunna skal. Laddplattan kan ladda genom ett mobilskal som är upp till 3 mm tjockt.
  • Mjukt case ingår

Relaterade Artiklar