mophie lanserar ny powerbankserie med USB-C
Hem NYHETER mophie lanserar ny powerbankserie med USB-C

mophie lanserar ny powerbankserie med USB-C

Publicerat av: Redaktionen

mophie, ett ZAGG-företag ledande inom mobila batterier, presenterar en ny powerbankserie med fyra olika kapaciteter: powerstation mini, powerstation, powerstation XL och powerstation XXL.

mophie lanserar ny powerbankserie med USB-C 2Varje portabelt batteri inkluderar flera laddportar inklusive en USB-C-port som fungerar både som ingångs- och utgångsport.

– mophie vill ge konsumenterna makt att kunna ladda alla sina enheter var som helst och när som helst. Vår nya powerstationserie har USB-C-port, så konsumenterna kan använda samma kabel för att ladda upp sina mobila enheter såväl som att ladda upp sin powerstation. Den nya kompakta serien, som passar i varje väska, är tillgänglig i flera färger och kapaciteter, säger Gavin Slevin, Europachef på ZAGG.

Förutom den den mångsidiga USB-C-porten har nya powerstation mini och powerstation en extra USB-A-port (5V/2.4A), medan powerstation XL och powerstation XXL har två ytterligare portar (5V/2.4A och 5V/1A) för laddning av flera mobiltelefoner, surfplattor och andra kompatibla enheter samtidigt. Fyra lysdioder visar batteriets laddningsstatus.

Powerbankserien har en slitstark tygfinish, vilket ger en bekväm känsla och skydd mot repor när den förvaras tillsammans med andra enheter. Precis som med alla mophie-batterier är den nya serien trippeltestad och certifierad för att säkerställa topprestanda och säker drift, samt den har två års garanti.

Nya powerstation finns i flera kapaciteter och färger

  • powerstation mini – 5.000mAh (upp till 18 timmar extra användningstid för en mobil enhet). Tillgänglig i svart, grå och marinblå.
  • powerstation – 10.000mAh (upp till 36 timmar extra användningstid för en mobil enhet). Tillgänglig i svart, grå och marinblå.
  • powerstation XL – 15.000mAh (upp till 55 timmar extra användningstid för en mobil enhet). Tillgänglig i svart och grå.

powerstation XXL – 20.000mAh (upp till 73 timmar extra användningstid för en mobil enhet). Tillgänglig i svart

Relaterade Artiklar