Mobvoi introducerar TicWatch E2 och TicWatch S2 vid CES 2019
Hem NYHETER Mobvoi introducerar TicWatch E2 och TicWatch S2 vid CES 2019

Mobvoi introducerar TicWatch E2 och TicWatch S2 vid CES 2019

Publicerat av: Redaktionen

Mobvoi Inc., ledande inom AI och uppbackat av Google samt Volkswagen, introducerade TicWatch Express 2 (E2) och TicWatch Sport 2 (S2) vid CES 2019.

Mobvoi introducerar TicWatch E2 och TicWatch S2 vid CES 2019 2Båda klockorna kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare strax efter CES.

Med Mobvois nu breda sortiment av smartklockor, som även inkluderar de nyligen lanserade TicWatch C2 och TicWatch Pro, visar Mobvoi att det finns en TicWatch för varje personlighet.

Utmärkande funktioner hos de nya klockorna TicWatch E2 och TicWatchS2  är:

  • Vattentät 5 ATM, vilket gör den perfekt för simning i pool eller surf i havet.
  • Har en förinstallerad simfunktion som kontrollerar och spårar dina framsteg i vattnet.
  • 30% förbättrad batteritid jämfört med föregångaren, vilket betyder en battertid på 1-2 dagar beroende på användning.
  • Utrustad med Wear OS by Google, med tusen av smartwatch-appar och olika urtavlor via Google Pay samt ny, proaktiv hjälp från Google Assistant.
  • Baserad på Qualcomm Snapdragon Wear  2100s plattform.
  • Utvecklad design som bygger på den prisbelönta designen från tidigare modeller.

”TicWatch E2 och TicWatch S2 är designade för personer med en aktiv livsstil”, förklarar Zhifei Li, CEO och medgrundare av Mobvoi. ”Det här är andra generationens smartklockor som håller dig uppkopplad och ger dig full koll på din hälso- och fitnessdata medan du är på språng. Det spelar ingen roll om du är i poolen, på gymmet, kontoret eller på väg någonstans, TicWatch är med dig”.

”Vi har också implementerat strategiska partnerskap med partners som Qualcomm för att utveckla smartklockor som ni ser här på CES, men det är bara toppen på isberget. Vi ser fram emot nära samarbeten med våra partners för att kunna presentera fler avgörande innovationer till industrin”, fortsätter Li.

”Smartwatch-segmentet är ett mittcentrum för innovation, vilket bidrar till skapandet av spännande klockfunktioner, högre prestanda och förbättrad batteritid”, säger Pankaj Kedia, Senior Director, Product Marketing hos Qualcomm Atheros, Inc. ”Vi bygger vidare på samarbetet med Mobvoi och den framgång vi hade med originalet TicWatch genom att lansera en serie med nya, attraktiva smartklockor med Wear OS by Google. TicWatch E2 och TicWatch S2 kombinerar tillsammans med TicWatch C2 och TicWatch Pro förmågorna hos Qualcomm Snapdragon Wear plattformen med produkt och systemexpertisen hos Moboi för att skapa nya valmöjligheter för den kräsna konsumenten”.

RLVNT Distribution AB är nordisk distributör av Mobvoi och dess sortiment. TicWatch E2 och TicWatch S2 kommer att finnas tillgängliga hos utvalda hemelektronikbutiker inom kort.

Relaterade Artiklar