Mjuka paket och hårda klappar – här är Microsofts tech-rim till julens paketlappar
Hem NYHETER Mjuka paket och hårda klappar – här är Microsofts tech-rim till julens paketlappar

Mjuka paket och hårda klappar – här är Microsofts tech-rim till julens paketlappar

Publicerat av: Redaktionen

Vad hoppas du hitta i julklappssäcken? Kanske en Xbox-konsol, Surface Go eller snygga tillbehör till din dator.

Mjuka paket och hårda klappar – här är Microsofts tech-rim till julens paketlappar 4Vi har samlat tips på hårda och mjuka julklappar för studenten, familjen, gamern och för dig som vill få mer gjort.

Med julafton en månad bort är det hög tid att fundera på vad vi ska köpa i julklapp till familj och vänner. Tidigare i år lanserade vi nya medlemmar i Surface-familjen, Surface Go som fått ett varmt välkomnade samt många nya spännande Xbox-tillbehör. Vi har samlat de hetaste nyheterna här som inspiration för dig när du ska handla julklappar.

Julklappstips till studenten

Studenter letar ofta efter en dator som är lätt att bära med sig och har lång batteritid. En dator som gör studierna lite enklare helt enkelt. Ett säkert kort är att kolla på utbudet av anpassningsbara datorer och 2-i-1-enheter med lång batteritid som kan användas till såväl nytta som nöje. Surface Laptop kombinerar snygg design med låg vikt och lång batteritid, samtidigt som de har kraft nog att klara av mer krävande jobb. Surface Laptop finns i flera coola färger, bland annat vinrött eller kobaltblått, och finns att köpa på Elgiganten. För kreatör- eller ingenjörsstudenten finns Surface Book 2 i 13,5 eller 15”. Surface Book 2 är en otroligt kraftfull dator med fantastisk grafik och 17 timmars batteritid. Surface Book 2 ligger i prisklassen över Surface Laptop och finns att köpa hos de flesta data- och elektronikbutikerna. Ett tips till dig som pluggar är att kolla in studenterbjudanden på Windows, Office och Surface via Studentkortet och Mecenat.

Julklappsrim till studenten Sittning, tenta och dugga – det här är julklappen för dig som ska plugga! Penna och papper i all ära – denna klapp kan du med stolthet bära. Din bästa vän när du skriver och skapar, perfekt när du pluggar och efter ny kunskap gapar.

Julklappstips till hela familjen

Mjuka paket och hårda klappar – här är Microsofts tech-rim till julens paketlappar 5Det viktigt att ha en familjedator som går att använda för olika ändamål och som passar för hela familjen. Samtidigt får den gärna vara stöttålig, stilfull och flexibel. Bland Surface-familjens eleganta datorer kan du hitta en dator som passar alla. Surface-datorernas långa batteritid minskar dessutom risken för att busiga barn ska få tag i sladdarna. Surface Go passar perfekt för dig som behöver en fullfjädrad dator i ett superportabelt format. Datorn har en PixelSense-skärm på 10 tum, väger endast 521 gram och är 8,3 millimeter tunn. Passar lika bra att ha med på familjesemestern som till jobbet. Surface Go finns att köpa på Elgiganten.

Julklappsrim till hela familjen Med den här kan vi både skriva, kolla serier och känna – den passar utmärkt för oss här hemma. Den är bärbar, har grym skärm och känns mega-komplett – för vår familj är denna klapp helt rätt!

Julklappstips till gamern

Xbox har något för varje familjemedlem och samlar all din underhållning på ett ställe. Med Xbox One kan du göra alltifrån att spela tillsammans med dina vänner, nå dina favoritappar och ta del av grym underhållning. Här är årets julklappstips från Microsofts Xbox team. Xbox One X är den optimala konsolen för den inbitna gamern. Om du vill köpa världens kraftfullaste konsol och spela spel i äkta 4K så är julen ett perfekt tillfälle att göra det. Spelen spelas bäst på Xbox One X. För familjen rekommenderas Xbox One S. Oavsett om du spelar spel, tittar på dina favoritserier eller streamar har Xbox One S fantastisk grafik med HDR-teknik och förstklassigt ljud. Xbox One S är mycket prisvärd. För dig som redan har en Xbox One-konsol, rekommenderar vi tjänsten Xbox Game Pass. Du kan njuta av över 100 fantastiska spel för ett lågt månadspris. Med nya spel varje månad är Xbox Game Pass din biljett till en spelupplevelse utan gränser. Julklappsrim till gamern Bär med dig kraften vart du vill, med den här kan du spela allt och lite till.

Julklappstips för dig som vill få mer gjort

Mjuka paket och hårda klappar – här är Microsofts tech-rim till julens paketlappar 6Hallå du som är på språng! Du som vill kunna arbeta var, när och hur det passar dig bäst. Vi vet mycket väl att tekniken och arbetslivet har förändrats. Och vi har lösningarna som hjälper dig. Med en O356 prenumeration kan du och hela familjen nyttja premiumversioner av bland annat Office-paketet, Skype och OneDrive. Smart, flexibelt och mobilt. Spana in våra olika erbjudanden på Office hemsida.

Julklappsrim för dig som vill få mer gjort Smart, flexibel och anpassad för dig. Med den här lösningen kan du göra din grej, Den är lätt som ett moln och sjukt mobil. Jag har valt något som passar din stil.

Relaterade Artiklar