Minimalistisk singlespeed cykel med el-motor för stadscykling
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Minimalistisk singlespeed cykel med el-motor för stadscykling

Minimalistisk singlespeed cykel med el-motor för stadscykling

Publicerat av: Redaktionen

Med andra generationen av Fixie Inc. Backspin sammanför Bikester de bästa delarna av singlespeeds och elcyklar– avskalad till de allra nödvändigaste komponenterna och ännu kraftfullare än sin föregångare.

Utan synliga kablar eller displayer för att störa den minimalistiska urbana estetiken och en vikt på under 13,5 kg är Backspin lättare än många vanliga stadscyklar utan motor.

Backspin: Den perfekta cykeln för både stadspendling och helgutflykter.

Den senaste generationen av Zehus BIKE All in One-motorn, med integrerat batteri, sitter i Backspins bakhjul. Batteriet ger inte bara en längre räckvidd än sin föregångare, utan det försvinner också nästan helt och hållet in i hjulnavet – Det harmoniserar perfekt med cykelns eleganta och stilrena design. Allt du behöver göra för att sätta igång motorn är att trampa bakåt, vilket aktiverar motorn för upp till 40 Nm pedalassistans, och assistansnivån kan snabbt justeras från Bitride Connect-appen.

Minimalistisk singlespeed cykel med el-motor för stadscyklingLadda både stillastående och under färden

172 Wh-batteriet garanterar en räckvidd på minst 40 km i högsta assistansläget och är fulladdat inom tre timmar. Med hjälp av den så kallade backspineffekten kan batteriet laddas och räckvidden utökas genom att trampa bakåt – till exempel när du cyklar i nedförsbackar.

Smart och säker varje dag

Backspins funktioner gör den till den perfekta cykeln för den urbana djungeln, och eftersom det är en singlespeed är den väldigt lätt att underhålla.

De smala stänkskärmarna håller dig torr, och de 35 mm breda däcken ger grepp och komfort även på grövre underlag som grus. För att hjälpa dig att se och bli sedd har Backspin LightSKIN-belysning, smart integrerat i styret och sadelstolpen.

Den nya Fixie Inc. Backspin finns i grått från den 11 juni och i svart från slutet av augusti för 19 175 kr, exklusivt hos Bikester.

Relaterade Artiklar