Hem EVENT Microsoft arrangerar Startup Pavilion på Retail TECH och e-Commerce Expo i Stockholm

Microsoft arrangerar Startup Pavilion på Retail TECH och e-Commerce Expo i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Microsoft och Live Expo inleder ett samarbete och arrangerar Startup Pavilion under Retail TECH och e-Commerce Expo som arrangeras den 15-16 september 2021 på Kistamässan i Stockholm.

Microsoft

Linda Pimmeshofer Director Business Development på Microsoft.

Startup Pavilion är en oöverträffad plattform för de mest innovativa och kreativt disruptiva startupsen på teknik- och transformationsscenen för retail och e-handel. Ett unikt event som arrangeras inne på mässgolvet under Retail TECH och e-Commerce Expo och som fokuserar på att stödja startups, samt ge möjlighet för besökare från hela handeln att uppleva framtidens teknik och affärsmodeller redan idag.

-“Att samlat presentera de innovatörer som kommer förändra och förflytta handeln accelererar hela transformationen” säger Linda Pimmeshofer Director Business Development på Microsoft. “Bara i närområdet finns mängder med nydanade innovationer som skapar oändliga möjligheter. Vi arrangerar Startup Pavilion för att handeln ska få möjlighet att uppleva och se vad framtiden har att erbjuda”, avslutar Linda.

Microsoft arrangerar Startup Pavilion på Retail TECH och e-Commerce Expo i Stockholm 2

Susanne Hallencreutz VD för Live Expo.

– “Startup Pavilion skapar en speciell dynamik och öppnar nya dörrar för utveckling. Det är ett betydelsefullt inslag på Retail TECH och e-Commerce Expo som visar vägen i en oerhört föränderlig tid” säger Susanne Hallencreutz VD för Live Expo.

Microsoft, Retail TECH och e-Commerce Expo faciliterar nätverk av investerare, allt ifrån riskkapitalister till företag som vill satsa på ny teknik i sin utvecklingsprocess. Här får startups nya kontakter med produktutvecklare, ledande varumärken och andra innovatörer. En unik möjlighet för startups att öppna nya dörrar för deras utveckling och framfart.

För mer information om Retail Expo.

Relaterade Artiklar