Med nya RIG 300-serien och RIG 400 PRO ges ett övertag på battle royale arenan
Hem GAMINGE-SPORT Med nya RIG 300-serien och RIG 400 PRO ges ett övertag på battle royale arenan

Med nya RIG 300-serien och RIG 400 PRO ges ett övertag på battle royale arenan

Publicerat av: Redaktionen

Ljudpionjären Plantronics startar hösten med att lansera två nya spelprodukter under Gamescom 2018 i Tyskland.

Med nya RIG 300-serien och RIG 400 PRO ges ett övertag på battle royale arenan 2Den prisbelönta RIG-familjen är känd för sin lättviktiga design och sitt oslagbara ljud. Det senaste tillskottet bygger på seriens välkända egenskaper: överlägset ljud, skräddarsydd design och höga komfort. Allt för att spelarna ska kunna fokusera på att vinna stort. RIG 300-serien och RIG 400 PRO ska fungera som en konkurrensfördel för främst battle royale-spel.

RIG 300-serien är framtagna med nya spelare och deras föräldrar i åtanke. De har en modulär, slitstark design med öppna öronkåpor som är lätta och bekväma för maratonspel. Designen gör så att spelaren fortfarande är medveten om sin omgivning för att nå säkerhet och bekvämlighet. RIG 300-serien är tillgänglig för Xbox One (HX), PlayStation (HS), Universal (HC) and PC. RIG 400 PRO HC är en uppdaterad version av föregångaren RIG 400, som ska hjälpa den konkurrensdrivna spelaren att säkra fler vinster. RIG 400 PRO HC kommer också med den patentsökta ”RIG Game Audio Dial” som ger spelaren möjligheten att justera volymen smidigt och direkt med tummen.

–  Den nya RIG 300-serien och RIG 400 PRO HC ger oss nya mål med RIG-familjen. Vi vill se till att våra spelare har de bästa förutsättningarna att ta sitt spel till nästa nivå. Vi tog fram RIG-headsetet speciellt för att spelarna ska höra bättre, kunna reagera snabbare och spela längre för att kunna kämpa och vinna mer, säger Jakob Ahlberg, affärsansvarig för gaming headset hos Plantronics i Norden.

Fler funktioner för RIG 300 serien:

  • ”Sound Guard” akustisk säkerhetsteknik, som skyddar spelarens hörsel mot oväntade ljudpikar och maximala DB-nivåer.
  • 40 mm element som ger en responsiv bas och HD-ljud som förstärker varje detalj.
  • En inline volymkontroller med justerbar ljudvolym.

Om RIG 400 PRO HC:

  • Dubbelvadderade öronkuddar med fuktuppsugande material som blockerar ljudet för att garantera att spelarna är så bekväma som möjligt under längre strider.
  • Dynamiska 40 mm element med lågfrekventa resonatorer.
  • Möjligheten att låsa upp nästa generations tredimensionella surroundljud med Dolby Atmos genom att använda den medföljande förbetalda aktiveringskoden. Dolby Atmos ingår endast för HS-modellen till Xbox och inte för PlayStation 4.

Pris och tillgänglighet

RIG 300 serien är kompatibel med Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch and Windows 10 och finns tillgängliga hos Plantronics auktoriserade återförsäljare för 449 SEK. RIG 400 PRO HC är kompatibel med Xbox One and PlayStation 4, och finns nu på Plantronics.com and hos större återförsäljare för 649 SEK.

Relaterade Artiklar