Med inspiration från modevärlden: Huawei skapar lookbook för att lansera P20 Pro
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Med inspiration från modevärlden: Huawei skapar lookbook för att lansera P20 Pro

Med inspiration från modevärlden: Huawei skapar lookbook för att lansera P20 Pro

Publicerat av: Redaktionen

I samband med lanseringen av flaggskeppstelefonen P20 Pro i Sverige har mobiltillverkaren Huawei producerat en lookbook fotograferad med endast en P20 Pro.

Med inspiration från modevärlden: Huawei skapar lookbook för att lansera P20 Pro 2Huaweis lookbook som presenterades under en smygläsning på Hallwylska kommer att distribueras i en exklusiv upplaga samt finnas digitalt på kampanjsidan.

När Huawei presenterar sin senaste nyhet P20 Pro i Sverige väljer mobiltillverkaren att göra det genom att skapa en lookbook. Boken är fotograferad med endast en P20 Pro och syftet har varit att framhäva kvaliteten i bilderna från kameran, den första med en trippelkamera från Leica. Även designen med en modern färgpalett framhävs med hjälp av kläder och styling. Inspirationen är hämtad från modevärlden där det är vanligt att varumärken presenterar kommande kollektioner i form av en lookbook. Huaweis lookbook kommer nu tryckas i en exklusiv upplaga och distribueras tillsammans med några av landets största modetidningar under sommaren, samt på en digital kampanjsida.

– På Huawei strävar vi alltid efter att gå vår egen väg och med denna lansering ville vi visa upp produkten på ett modernt och inspirerande sätt som kombinerar teknik och mode. Vår lookbook är både ett roligt och effektivt sätt för oss på Huawei att nå en modeintresserad målgrupp som är medveten om det som P20 Pro står för, nämligen design och kvalitet, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Sverige.

Fotografen vinnare i Huaweis fototävling

Huaweis lookbook är fotograferad av Martin Bohm som under våren vann en riksomfattande fototävling arrangerad av mobiltillverkaren. Martin valdes ut som en av fem finalister av juryn bestående av modefotograferna Emma Svensson samt Rami Hanna. Martin röstades sedan fram som vinnare av allmänheten.

– Jag är väldigt glad och tacksam över att ha fått chansen att skapa en lookbook till P20 Pro. Jag är också stolt över resultatet. P20 Pro:s kamera är verkligen imponerande och jag tycker att den fungerar lika bra till att fotografera en lookbook som vardagsbilder, säger Martin Bohm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>