MAX siktar på e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen
Hem GAMINGE-SPORT MAX´s mål är e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen

MAX´s mål är e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen

Publicerat av: Redaktionen

MAX sponsrar den svenska, nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska Cupen som anordnas av Fragbite i samarbete med Expressen.

Turneringen pågår från 29 augusti och finalen går av stapeln 16 oktober.

MAX sponsorskap innebär att man stöttar cupen och syns tillsammans med arrangören Fragbite, inte minst under livesändningarna på Twitch.

Sverige och många svenska Counter-Strike-spelare har länge varit framstående på den internationella CS-arenan och nu när e-sport-plattformen Fragbite satsar på en helsvensk cup där allmänheten kan utmana proffsen stöttar MAX initiativet.

– Vi har gjort stora digitala satsningar de senaste åren och klivet in i e-sport är något vi tittat på under längre tid. Det har varit viktigt för oss att hitta en samarbetspartner som matchar MAX utmanar-DNA. Vi har många gamers bland våra gäster och medarbetare så målgruppen är helt rätt för oss på flera sätt. MAX har en lång historia av att stötta föreningar och idrottsinitiativ och heldigitala sportsamarbeten är nytt för oss, men ett bra sätt att kommunicera med en målgrupp som är svår att nå via traditionella medier, säger Cecilia Taipale, Head of Media på MAX.

Sponsorskapet innebär att MAX syns tillsammans med Svenska Cupen under livesändningar och i digital annonsering. Andra digitala satsningar MAX gjort den senaste tiden har handlat om att förbättra gästupplevelsen. Nu kan gäster tidsbestämma och produktanpassa sin beställning i MAX-appen för att slippa köa och gäster som beställer från bilen kan få maten levererad direkt till bildörren – medarbetarna på restaurangerna får en notis när gästen är framme på parkeringen som dessutom visar exakt var gästen parkerat.

MAX siktar på e-sport – sponsrar nystartade Counter-Strike-turneringen Svenska CupenSvenska Cupen börjar den 29 augusti med ett öppet kval där alla kan ställa upp och redan nu är flera svenska elitlag som Ninjas In Pyjamas, Lilmix, EYEBALLERS och Finest klara för turneringen. För de lag som tar sig igenom både kval och slutspel väntar den stora finalen som spelas framför livepublik på Space Arena i Stockholm den 16 oktober. Alla matcher streamas på Svenska Cupens Twitchkanal. Mer information om cupen och hur man anmäler sig finns på SvenskaCupen.gg.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar