Mavic 3 Classic: DJI:s bästa kameradrönare är mer tillgänglig än någonsin!
Hem PRODUKTNYHETER Mavic 3 Classic: DJI:s bästa kameradrönare är nu mer tillgänglig än någonsin!

Mavic 3 Classic: DJI:s bästa kameradrönare är nu mer tillgänglig än någonsin!

Publicerat av: Redaktionen

DJI, en av världens ledande tillverkare av drönare och flygfototeknik för konsumenter, lanserar i dag nya Mavic 3 Classic.

Nu är världens bästa kameradrönare ännu mer tillgänglig för kreativa själar, som får chansen att skapa magi med Mavic 3-seriens förträffliga Hasselblad-kamera och prisbelönta flygförmåga.

I Europa är Mavic 3 Classic den första drönaren som fått det nya C1-certifikatet enligt det europeiska drönarregelverket, vilket innebär att den flyger i den nya öppna A1-kategorin där drönarpiloten inte behöver ha något kostsam utbildning.

Mavic 3 Classic har samma 4/3 CMOS 20-megapixelkamera och samma 46 minuter långa flygtid och O3+-överföring som Mavic 3-modellen, men utan det extra teleobjektivet. Mavic 3 Classic fungerar tillsammans med befintliga DJI RC Pro, DJI RC och DJI RC-N1, så att du får den bästa flygupplevelsen i ett mer prisvärt paket.

“Mavic 3-serien har alltid satt standarden för vad en drönare ska kunna göra – från originalet Mavic 3 till Mavic 3 Cine, som omdanade flygfotografering och filmfotografi, till Mavic 3 Enterprise och Mavic 3 Thermal som används professionellt. Med Mavic 3 Classic gör DJI tekniken tillgänglig för ännu fler kreativa fotografer – både amatörer och proffs”, säger Ferdinand Wolf, kreativ chef på DJI.

Mavic 3 Classic: DJI:s bästa kameradrönare är mer tillgänglig än någonsin!Bästa kameran för ditt arbete

Som nämnts är Mavic 3 Classic utrustad med en 4/3 CMOS Hasselblad-kamera som kan spela in video i 5,1K/50 fps, 4K/60 fps och 1080/60 fps med H.264- och H.265-kodekarna. Slow motion går att filma i 4K/120 fps eller 1080/200 fps och med högsta bildkvalitet. Den 20 megapixlar stora sensorn lagrar fotografier i 12-bitars RAW och video i 10-bitars D-Log, så att du alltid får korrekta färger och alla detaljer – både i de ljusaste och mörkaste områdena. Hasselblad-kameran är världsberömd för sin förmåga att föreviga de äkta, naturliga färgerna med minimalt brus, vilket fotografer också kommer att uppleva med Mavic 3 Classic i alla situationer.

Mavic 3 Classic delar dessutom en rad funktioner med Mavic 3-serien, inklusive DJI:s innovativa och intuitiva styrningsfunktioner som utnyttjar artificiell intelligens. Mavic 3 Classic är enkel att navigera med i luften och tack vare flygtiden på upp till 46 minuter har du gott om tid att fånga just den bild du är ute efter. Den använder samma batterier som övriga Mavic 3-serien och O3+-överföringen gör det möjligt att styra drönaren upp till 15 kilometer bort.

Intelligent system

Intelligenta algoritmer ser till att motivet alltid hamnar mitt i sökaren och ger vackra, stabila panoreringar – helt perfekt för slow motion och filmiska sekvenser. Mavic 3 Classic är även försedd med QuickShots- och Cruise Control-funktionerna. QuickShots gör det möjligt att snabbt starta timelapse, hyperlapse och panorering av videor och med Cruise Control går det att ställa in en specifik hastighet så att drönarpiloten kan koncentrera sig på filmandet och inte behöver tänka på flygningen.

Mavic 3 Classic är utrustad med många säkerhetsfunktioner, bland annat åtta visuella sensorer som tillsammans ser till att undvika hinder på ett intelligent sätt. Flygloggar och data är säkrade och lämnar aldrig drönaren, och all överföring är krypterad.

Pris och tillgänglighet

DJI Mavic Classic är tillgänglig från och med i dag hos utvalda återförsäljare, i tre olika versioner:

Mavic 3 Classic (enbart drönare) – utan laddare eller kontroll
Rekommenderat pris: 17 499 kronor

Mavic 3 Classic – inklusive laddare och DJI RC-N1-kontroll
Rekommenderat pris: 18 499 kronor

Mavic 3 Classic (DJI RC) – inklusive laddare och den nya, förbättrade DJI RC-kontrollen med inbyggd skärm
Rekommenderat pris: 19 999 kronor

Relaterade Artiklar