Matkassen för alla allergiker
Hem NYHETER Matkassen för alla allergiker

Matkassen för alla allergiker

Publicerat av: Redaktionen

Veckansmiddag kan erbjuda en matkasse som passar precis alla.

Matkassen för alla allergiker 2De är ledande i landet på allergianpassning av matkasse och i dagsläget kan kunder välja mellan hela 361 olika varianter.
– Fler och fler familjer har medlemmar som är allergiska mot olika födoämnen. För oss är det därför en självklarhet att alla ska kunna ta del av servicen med matkasse, säger Magnus Liljekvist på Veckansmiddag.

Företaget som grundades i Karlskrona 2009 har satsat på valmöjlighet sedan start. De såg ett behov av en matkasse som erbjuder något för alla, oavsett allergi eller specifik diet. Det har lett till att de idag är Sverigeledande inom just valfrihet av matkasse.

361 olika varianter

Veckansmiddag erbjuder förutom allergianpassade, även matkassar för specifika önskemål om kosthållning. Till exempel LCHF, GI, vegankost, vegetariskt (lakto- ovo) samt flexitariansk (utan rött- och processat kött). De har matkassar för två, fyra samt sex-personers hushåll.

– Våra kunder kan välja mellan 361 olika varianter av matkassar samt att de även kan välja till fruktpåsar, frukostkassar och bröd. Vi erbjuder laktosfri, mjölkfri, glutenfri, fläskfri samt fiskfri matkasse. Dessa går även att kombinera, berättar Magnus.

Kvalitetsråvaror

Förutom valfrihet har hög kvalité av råvaror varit det viktigaste för Veckansmiddag. De satsar på att erbjuda recept på lättlagade maträtter av de bästa råvarorna.

– Vår ambition är att många av råvarorna ska vara ekologiska, samt att kött och fågel så långt det är möjligt alltid är svenska, fortsätter Magnus.

 Leveransområden

Veckansmiddag levererar idag till Blekinge, Skåne, Småland, delar av Halland, Kalmar, Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrköping, Södertälje och Linköping med fri hemleverans. Med tanke på hög efterfrågan utökas det stadigt med nya områden.

– Vi är väldigt måna om våra kunder och vill ge dem det lilla extra i personlig service. Det gör vi bland annat genom att vi själva i stor mån kontrollerar och kör ut varorna som vi överlämnar till kunden, avslutar Magnus.

Relaterade Artiklar