MateBook X Pro ökar med 450 procent
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI MateBook X Pro ökar med 450 procent

MateBook X Pro ökar med 450 procent

Publicerat av: Redaktionen

I juli släpptes Huawei MateBook X Pro på den svenska marknaden och den blev snabbt en succé.

MateBook X Pro ökar med 450 procent 2Försäljningen i Norden ökade med hela 450 procent jämfört med föregångaren MateBook X under samma försäljningsperiod. De starka sifforna är ett tydligt tecken på att Huawei tar allt fler andelar på den skandinaviska marknaden.

Försäljningssiffrorna för MateBook X Pro uppvisar företagets skicklighet när det kommer till kvalitet och prestanda, men framförallt förmågan att bemöta kundernas behov. Med sin eleganta utsida och kraftfulla insida har Huaweis premiumlaptop hyllats av flera välansedda internationella medier likväl som konsumenter.

På vissa håll är en del modeller redan slutsålda på grund av den stora efterfrågan.

– Kundernas behov är extremt viktiga för oss. Vi har satsat hårt på att utveckla datorer av förstklassig kvalitet där den högkvalitativa designen går hand i hand med stark prestanda, vilket har fört oss mot toppen inom premiumsegmentet. Försäljningssiffrorna för MateBook X Pro är ett kvitto på att vi är på helt rätt väg och tar allt fler marknadsandelar. Dessutom har produkten mottagit flera utmärkelser i såväl internationell som lokal media, säger Sofia Björnerfors, PR Manager på Huawei Sverige. PC-kategorin har varit strategiskt viktig för Huawei i Sverige.

Med innovativ teknologi, stilren design och kraftfull insida har Huawei lyckats anpassa sina produkter efter kundernas behov och har på kort tid lyckats bli ett välrenommerat namn i branschen. Ett färskt exempel på Huaweis framsteg är att de nyligen gick om Apple i försäljningen av smartphones och är nu den näst största aktören globalt inom kategorin.

Relaterade Artiklar