Magnus Johansson – tidigare Vd på Coop –  ny ordförande och investerare i AreaChica
Hem E-HANDEL Magnus Johansson – tidigare Vd på Coop – en ny ordförande och investerare i AreaChica

Magnus Johansson – tidigare Vd på Coop – en ny ordförande och investerare i AreaChica

Publicerat av: Redaktionen

AreaChica har på kort tid tagit en stark position för att förbättra effektiviteten och digitalisera inköp och försäljning mellan företag.

”I takt med att AreaChica växer med många nya kunder så ser vi ett allt större behov av att få in strategisk kompetens för hur vi ska skala och utveckla företaget. Vi är därför väldigt glada över att Magnus Johansson, tidigare Vd på Coop nu ansluter till teamet på AreaChica. Magnus kommer att leda styrelsens arbete och går även in som investerare i AreaChica” säger Ola Lindewald, Vd och medgrundare.

“Jag tycker att AreaChicas affärside är väldigt spännande. Att effektivisera, skapa transparens och ta kontroll över de indirekta inköpen samt att veta vem vi gör affärer är en avgörande fråga för både privat och offentlig upphandlings- och inköpsverksamhet.

Magnus Johansson – tidigare Vd på Coop –  ny ordförande och investerare i AreaChica

PRMange

Att hjälpa köpare och säljare att mötas på ett enklare men samtidigt professionellt och strukturerat sätt tror jag välkomnas av många leverantörer som idag kämpar med vikande konverteringsgrader i försäljning och marknadsföring. Jag ser mycket fram emot att jobba tillsammans med teamet på AreaChica!” säger Magnus Johansson, tillträdande styrelseordförande i AreaChica.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar