Lys upp höstmörkret och se till att du syns!
Hem NYHETER Lys upp höstmörkret och se till att du syns!

Lys upp höstmörkret och se till att du syns!

Publicerat av: Redaktionen

Njut av hösten och låt inte mörkret begränsa dig.

Lys upp höstmörkret och se till att du syns! 2Med en ljusstark pannlampa kan du fortsätta träningen utomhus som vanligt. Komplettera gärna pannlampan med smarta LED-lampor som du fäster på kläderna med ett clip. För dig som tar med hunden på löprundan eller ska ut på en kvällspromenad är tipset ett blinkande halsband. Läs mer om de smarta lamporna från Petzl och Nite Ize som lyser upp höstmörkret.

Var rädd om dig! Se till att du syns och ser bra i mörkret.

Det finns ingen anledning att stanna inomhus bara för att det är mörkt ute. Men du behöver komplettera din vanliga utrustning för att både se och synas. Vad du behöver beror på vad du ska göra och var du kommer att röra dig. En pannlampa ger dig mörkerseende. Petzl Nao+ som vi tipsar om här är en lampa för dig med höga krav på kraftfullt ljus, lång brinntid och med stor möjlighet att anpassa lampans ljus efter dina behov.

Petzl Nao+ styrs med reaktiv ljusteknik.

En sensor på lampan registrerar det omgivande ljuset och levererar det extra ljus som krävs. Lampan klarar att leverera optimalt ljus i alla situationer och anpassar sig automatiskt till användarens behov av ljus. Petzl Nao+ har en liten lampa bak på batteripacket som blinkar rött. En liten detalj som ökar säkerheten vid till exempel rullskidåkning eller löpning längs trafikerade vägar. Lampans blinkande sken styrs via appen i mobilen. Petzl Nao+ kan även användas som en traditionell pannlampa med konstant ljusteknik.

TagLit från Nite Ize är ett smart litet clip med fyra LED-dioder som du fäster på kepsen, jackan eller runt armen.

Finns i flera olika färger. Smidiga att sätta fast med kraftfulla magneter som håller lampan på plats. Och kanske det bästa – TagLit är små och smidiga att ha med sig och tar nästan ingen plats i väskan eller ryggsäcken. Komplettera din utrustning så att du verkligen syns på höstens och vinterns långpass och ta för vana att alltid ha dem för att synas på kvällspromenaden.

NiteHowl LED Safety från Nite Ize är ett hundhalsband med inbyggda dioder och ett enkelt sätt att verkligen öka hundens säkerhet i mörkret. Halsbandet har två LED-dioder som lyser upp hela halsbandet och finns i olika färger. Har du flera hundar kan du låta hundarna ha olika färg. NiteHowl LED Safety är ett komplement till hundens vanliga halsband och är enkelt att trä över hundens huvud.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>