Lowell väljer ny kontaktcenter-plattform vid etablering i Norden
Hem NYHETER Lowell väljer ny kontaktcenter-plattform vid etablering i Norden

Lowell väljer ny kontaktcenter-plattform vid etablering i Norden

Publicerat av: Redaktionen

När kredithanteringsbolaget Lowell utvidgar sin verksamhet till Norden gör de det med Pure Connect som val av kontaktcenter-plattform.

Lowell väljer ny kontaktcenter-plattform vid etablering i Norden 2”Lowell står inför en väldigt intressant tillväxtresa och får nu en ännu starkare ställning när de etablerar sig i de nordiska länderna. Vi är jätteglada över att få vara en del av den resan när vi nu får chansen att leverera en kontaktcenter-plattform som möjliggör riktigt bra kundmöten”, säger Pär Lindström, kundansvarig för Communication Centers på Advania.

Lowell väljer Pure Connect från Genesys som ny kontaktcenter-plattform för den nordiska regionen. Under första kvartalet av 2019 implementeras plattformen för 650 handläggare i Norden inklusive Estland. Det görs i samband med att bolaget etablerar sig i de nordiska länderna.

”För oss på Lowell är det av yttersta vikt att vi i alla våra interaktioner vårdar våra kunder på bästa sätt. Det innebär att vi håller en hög och konsekvent servicegrad. I det ingår att erbjuda en rad olika kontaktvägar in till oss så att våra medarbetare får en 360-graders vy över de kunder som kontaktar oss. Vi säkerställer genom detta en enhetlig kundupplevelse i vår kontaktcenter-plattform”, säger Mikael Kiltorp, Head of Infrastructure Services från Lowell.

Lowell har i och med valet av Pure Connect gått från en klientbaserad till en webb- och digitalbaserad kontaktcenter-plattform. Plattformen tillhandahåller funktioner för chattbotar och instant messaging för Facebook och Twitter. All funktionalitet finns inbyggd i plattformen utan behov av att ta in tredjepartsleverantörer. Advania ansvarar för leverans och drift av kontaktcenter-plattformen. Avtalet tecknades den 1 oktober 2018 och löper över tre år med option till förlängning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>