Logitech lanserar idag 2 nya produkter
Hem PRODUKTNYHETER Logitech lanserar idag 2 nya produkter

Logitech lanserar idag 2 nya produkter

Publicerat av: Redaktionen

Logitech lanserar webbkameran Brio 505 och hörlurarna Zone Vibe Wireless för företag.

Logitechs nya webbkamera och hörlurar är både snygga och ger anställda professionell video- och ljudkvalitet.

Idag lanserar Logitech två nya produkter som är specifikt utformade för företag: webbkameran Brio 505 och de trådlösa hörlurarna Zone Vibe Wireless – designade för att möta hybridarbetares förändrade behov.

Brio 505 och Zone Vibe Wireless löser de utmaningar som anställda kan stöta på när de arbetar hemifrån, samtidigt som de gör det lättare för företags IT-team att utrusta organisationens distans- och hybridarbetare och är koldioxidneutrala.

Brio 505: Webbkamera med tiltfunktion

Brio 505 är skapad för dem som vill ha en professionell ljud- och videokvalitet, personalisering och mer engagerande videosamtalsupplevelser. Brio 505 löser de vanligaste utmaningarna för videokonferenser. Den introducerar exempelvis “Show Mode-funktionen” vilket gör det enkelt att dela skisser eller andra fysiska föremål på skrivbordet Det innovativa monteringssystemet gör det möjligt att luta kameran ner för att fokusera på objekt på skrivbordet, samtidigt som en inbyggd sensor automatiskt vänder bilden för att återge rätt riktning.

Logitech lanserar idag 2 nya produkterRightSight-tekniken (som aktiveras via Logi Tune) ramar automatiskt in användaren, även när han eller hon rör sig, medan RightLight 4 automatiskt korrigerar undermålig belysning.

För IT-team som utrustar arbetsstationer och hemmakontor är Brio 505 plug-and-play, den är kompatibel med de flesta videokonferensplattformar och certifierad för Microsoft Teams, Google Meet och Zoom. Logitech Sync-integrering med Brio 505 gör det möjligt för IT-administratörer att uppdatera inbyggd programvara och felsöka.

Zone Vibe Wireless – certifierade hörlurar

Logitechs nya Zone Vibe Wireless-hörlurar är de första trådlösa hörlurarna på marknaden som kombinerar prestanda i företagsklass med komfort, stilren design och prisvärdhet. De är utformade för att vara bekväma för hybrid- och onlinemöten hela dagen. Dessa lätta over-ear hörlurarna väger bara 184 gram och har mjukt tyg och memory foam.

Zone Vibe Wireless är lätt att använda och ser snygga ut, så du behöver inte längre byta ut dina “ser bra ut”-hörlurar mot dina “låter bra”-hörlurar. På grund av dess kompatibilitet med videokonferensplattformar och möjligheten att skicka uppdateringar via Logi Tune och Logitech Sync underlättar det för IT-teamet med mindre krångel och enklare hantering.

Hållbarhet

Både Brio 505 och Zone Vibe Wireless är certifierade koldioxidneutrala, vilket innebär att produkternas koldioxidpåverkan reduceras till noll på grund av Logitechs investering i koldioxidkompensationsprojekt. Plastdelarna i Brio 505 är 68 % certifierad återvunnen plast och Zone Vibe Wireless är tillverkad av minst 25 %* återvunnen plast.

Båda produkterna är förpackade i papper som kommer från FSC-certifierade® skogar och andra kontrollerade källor.

Ytterligare versioner för konsumenter

Brio 505 webbkamera lanseras också för konsumenter under namnet Brio 500-serien. Konsumentvarianterna finns i färgerna rose, graphite och off-white, medan företagsversionen Brio 505 finns i grafitgrått.

Förutom Zone Vibe Wireless, som är utformad för företag, lanseras Zone Vibe-serien också i två konsumentvarianter som skiljer sig från b2b-produkten, kort sammanfattade här:

  • Zone Vibe 100 – Ett trådlöst Bluetooth-headset som är kompatibelt med större videokonferensplattformar, ingen receiver. Finns i färgerna rose, graphite och off-white.
  • Zone Vibe 125 – Ett trådlöst Bluetooth-headset med en USB-A-mottagare. Certifierad för Google Meet, Google Voice och Zoom. Finns i färgerna rose, graphite och off-white.

●      Zone Vibe Wireless (för företag) – En trådlös uppsättning hörlurar byggda för företag med Multipoint Bluetooth® och en USB-C-mottagare plus en USB-A-adapter, som inkluderar certifieringar för Microsoft Teams, Google Meet, Google Voice och Zoom. Finns i färgen graphite.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar