Logitech expanderar sina pekskärmslösningar i och utanför möteslokaler
Hem PRODUKTNYHETER Logitech expanderar sina pekskärmslösningar i och utanför möteslokaler

Logitech expanderar sina pekskärmslösningar i och utanför möteslokaler

Publicerat av: Redaktionen

Tap IP och Tap Scheduler levererar enkla och effektiva mötesupplevelser för hybridarbete.

Idag expanderade Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) sin videosamarbetsportfölj med Tap IP, ett nätverksbaserat administrationsverktyg för mötesrum, och Tap Scheduler, en specialbyggd schemaläggare för alla sorters möten.

Både Tap IP och Tap Scheduler har fullt stöd för de ledande samarbetsplattformarna och ansluts med en enda PoE-kabel för stilren och krångelfri installation. De är framtagna för att göra det snabbt och enkelt att ansluta till videomöten nu när många hybridarbetare återvänder till kontoren.

”Det här branschsegmentet styrs väldigt mycket av Guldlocksprincipen: högprissegmentet är komplicerat, dyrt och väldigt isolerat; lågprissegmentet domineras av surfplattor som saknar företagsfunktioner som fjärradministration, säkerhet och kabelhantering”, sade Scott Wharton, koncernchef och direktör på Logitech Video Collaboration. ”Tap IP och Tap Controller är framtagna från grunden för att ge företag säkerhet och prestanda med elegant design och kabelhantering, samt kompatibilitet med de största aktörerna på marknaden – allt till ett överkomligt pris.”

Möten kan startas med ett enda tryck tack vare Logitech Tap IP, ett pekskärmsbaserat administrationsverktyg för Microsoft Teams Rooms på Android, Zoom Rooms och andra populära videokonferenstjänster som – tillsammans med Logitechs konferenskamera – ger en pålitligt och konsekvent upplevelse från rum till rum. Logitech Tap IP ger samma enkla anslutningsmöjligheter som Logitech Tap, men till lägre pris och via enkel IP-installation över nätverket. Med snygg och säker kabelhantering samt flexibla monteringsalternativ kan man installera Tap IP i princip var som helst i möteslokalen. Den snygga och intuitiva designen gör att Tap IP inte sticker ut för mycket – allt för att teamen ska kunna fokusera på själva arbetet.

Logitech expanderar sina pekskärmslösningar i och utanför möteslokalerTap Schedulers stora 10,1-tumsskärm gör det lätt att hitta och delta i rätt möte på kontoret. Mötesinformationen presenteras i ett lättläst format, och de inbyggda ljussignalerna visar klart och tydligt vilka rum som är lediga. Enheterna placeras utanför möteslokaler, och med dem kan deltagare boka upp rummen på direkten eller till senare tillfällen. Tap Scheduler är kompatibel med Teams, Zoom Rooms, Robin och Meetio, ett företag fokuserat på molnbaserad mötesrumsadministration som nyligen köptes upp av Logitech.

Den är framtagen för storskalig användning, och fungerar med i princip vilken möteslokal som helst. Fästen och kabelhantering medföljer för stilren montering på flera sorters ytor.

För att sammanföra alla videosamarbetsverktyg i en komplett lösning lanserar nu Logitech en heltäckande tjänst: Logitech Select. Den hjälper it-arbetare driva sina videolösningar med dygnet runt-support, returer på en arbetsdag samt insikter och varningar i Logitech Sync, Logitechs administrationsplattform för videokonferensenheter. Kunder som använder Select till minst 50 rum får dessutom reservutrustning på plats och en egen kontaktperson.

Relaterade Artiklar