Logicenters rekryterar i Sverige och Danmark
Hem NYHETER Logicenters rekryterar i Sverige och Danmark

Logicenters rekryterar i Sverige och Danmark

Publicerat av: Redaktionen

Med en hög ambition för kommande år stärker Logicenters sin position i Norden med två viktiga nyrekryteringar.

Logicenters rekryterar i Sverige och Danmark 1

Johan Enegren och Mads Fjeldhoff

I Sverige ansluter Carl Johan Enegren som Business Analyst och i Danmark stärker Mads Fjeldhoff teamet som Transaction Associate.

Logicenters har en ledande position inom moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Nu fortsätter investeringarna inom organisationen för att förbättra och utöka sin position genom två nyrekryteringar i Sverige och Danmark.

Carl Johan Enegren har rekryterats som Business Analyst till Logicenters svenska kontor. Han har en bakgrund inom fastighetsbranschen och har tidigare jobbat som fastighetsvärderare på JLL. Med en expertis inom analys och strategi kommer Carl Johan nu arbeta med att ta fram underlag för kommande investeringar, arbeta med affärsplaner och ta fram marknadsmaterial. Han kommer ha inspel i hela affärsprocessen från kundbearbetning och marknadsanalys till stängd investering. Parallellt med detta kommer han även arbeta med affärsutveckling och Logicenters proaktiva arbete att fortsätta vara en av de ledande leverantörerna av moderna logistikanläggningar i Norden. Mads Fjeldhoff tillsätts som Transaction Associate hos Logicenters i Danmark. Han och kommer att utveckla affärsmöjligheter och arbeta med förvärvs- och uthyrningsförhandlingar.

Mads har stor erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat med marknadsanalys och fastighetsvärdering på Sadolin & Albæk (numera Colliers). Därifrån fortsatte han till investeringsteamet på ATP Real Estate. Där arbetade han med en rad stora transaktioner, bland andra förvärvet av halva Danicas köpcentrumportfölj.

– Jag är otroligt stolt att få välkomna Carl Johan och Mads till Logicenters. För att kunna möta ambitionen att alltid ligga i framkant, arbeta proaktivt med hyresgästerna och utveckla Logicenters plattform behövs deras expertis. Rekryteringarna är redan två viktiga tillgångar i våra team och de kommer definitivt att bidra med nya perspektiv, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

Relaterade Artiklar