Litium lanserar ERP-connector till Microsoft Dynamics 365
Hem E-HANDEL Litium lanserar ERP-connector till Microsoft Dynamics 365

Litium lanserar ERP-connector till Microsoft Dynamics 365

Publicerat av: Redaktionen

Litium har tagit fram en färdig integration mellan sin e-handelsplattform och Microsofts affärssystem Dynamics 365.

Connectorn är skräddarsydd för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Först ut är en integration för Finance and Operations med inriktning mot större e-handelsverksamhet.

När en ny e-handelslösning implementeras uppstår alltid utmaningar i arbetet med integrationer till andra system. Det är ofta förknippat med höga kostnader, underhåll och risk. Detta gäller i synnerhet integrationer mellan ERP och e-handel, eftersom kopplingen mellan dessa två system är affärskritisk.

Litium lanserar ERP-connector till Microsoft Dynamics 365I samarbete med IT-konsultbolaget Columbus, har Litium tagit fram en färdig ERP-connector för integration mellan Litium och Microsoft Dynamics 365. Med en startklar connector minskar risker och projektkostnader. Du får snabbare time-to-market samtidigt som underhållsarbetet reduceras.

– På Litium arbetar vi hela tiden för att minimera risk, öka skalbarheten och snabba upp time to market för våra kunder. I takt med att allt fler väljer Microsofts ERP-lösningar vill vi möta kundens behov och erbjuda en färdig connector för integration mellan systemen, säger Ludvig Block, produktchef på Litium.

Även Andreas Olldén, affärsområdeschef inom Digital Commerce på Columbus ser stora vinster med den nya connectorn:

– På Columbus är vi stolta över vårt framgångsrika samarbete med Litium och med vår erfarenhet inom Microsoft D365 vet vi vilka fördelar paketerade lösningar för integration mellan ERP och e-handelsplattformar kan innebära för våra kunder. Med denna färdiga integrationslösning förkortar vi projekttiden avsevärt och kunderna kan fokusera på att bygga bättre kundupplevelser och driva försäljning.

Detta markerar startskottet på ett område där Litium avser att erbjuda fler paketerade ERP-connectorer till plattformen i samarbete med partners i Litiums partnernätverk.

Relaterade Artiklar