Litium 7 – navet i framtidens e-handel
Hem E-HANDEL Litium 7 – navet i framtidens e-handel

Litium 7 – navet i framtidens e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Litium lanserar en ny huvudversion av sin molnbaserade e-handelsplattform.

Litium 7 – navet i framtidens e-handel 1

Ludvig Block, produkt- och utvecklingschef på Litium presenterar Litium 7.

Den nya versionen, Litium 7, har ett helt nytt CMS (Content Management System) för innehållshantering och är utvecklad för att vara det naturliga navet i morgondagens globala e-handelslösningar.

Att skapa enhetliga upplevelser som håller ihop under hela kundresan och att ge sig ut på nya, internationella marknader är en utmaning för dagens e-handlare. I fokus för Litium 7 ligger därför kundupplevelse och globalisering med målet att hjälpa företagets kunder att bygga varumärke och öka försäljningen på alla marknader och i alla kanaler – den egna nätbutiken, appar, marknadsplatser som Amazon och digitala skärmar i den fysiska butiken.

Att kunna skapa den här typen av enhetliga och vinnande kundupplevelser kräver en e-handelsplattform som både är lätt att utveckla i och att använda i det vardagliga arbetet. För att optimera användarupplevelsen kommer Litium 7 med ett helt nytt användargränssnitt för innehållshantering.

– Målet har varit att göra det riktigt smidigt att jobba med innehåll i alla former. I det nya CMS:et har vi i grunden förändrat hur man i Litium skapar och publicerar innehåll till olika marknader och olika digitala kanaler, oavsett om de ligger i vår plattform eller inte, säger Ludvig Block, produkt- och utvecklingschef, Litium.

Inom e-handel har man länge pratat om betydelsen av att lyckas i ”omnikanalen”, det vill säga att nå ut med sitt varumärke och erbjudande på samma sätt oavsett kanal. Detta tas nu ytterligare ett steg längre och när man nu pratar om ”unified commerce” betyder det att alla system kommunicerar med varann i realtid, allt för att kunden ska få den allra bästa upplevelsen.

– Genom Litium 7 lägger vi allt större fokus på att öppna upp e-handelsplattformen och koppla ihop den med andra tjänster. Det ligger helt i linje med vår strategi att Litiums e-handelsplattform ska blir ett naturligt nav för framtidens lösningar för ”unified commerce”, eller sömlös handel över alla kanaler, berättar Henrik Lundin, VD, Litium.

Relaterade Artiklar