Liten Powerbank med USB-kablar – att ha på nyckelknippan
Hem PRODUKTNYHETER Liten Powerbank med USB-kablar för att ha på nyckelknippan

Liten Powerbank med USB-kablar för att ha på nyckelknippan

Publicerat av: Redaktionen

Se till att du alltid kan ladda din telefon!

En liten Powerbank med integrerade laddningskablar som kan ladda alla typer av smartphones, hörlurar och andra USB-laddade enheter.

Liten Powerbank med USB-kablar – att ha på nyckelknippanDen lilla storleken gör den lätt att alltid ta med sig och går att haka fast på nyckelknippan.

Med Powerbanken hängandes på nyckelknippan har du alltid ett extrabatteri med dig. Powerbankens två laddningskablar gör att du inte behöver ta med dig några extra sladdar när du går hemifrån. En kabel passar för USB-C uttag och den andra kabeln passar både för Mikro USB-uttag och Apple Lightning uttag. Du kan med andra ord ladda i princip vilken pryl som helst. Du laddar din Powerbank i den medföljande laddningsstationen som kan fästas på väggen eller på skrivbordet. Laddningsstationen fungerar lika bra som en nyckelhållare om du redan hängt fast Powerbanken på din nyckelknippa.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>