Nanoleaf introducerar Lines Squared
Hem GAMING Nanoleaf introducerar Nanoleaf Lines Squared

Nanoleaf introducerar Nanoleaf Lines Squared

Publicerat av: Redaktionen

 Nanoleaf, globalt branschledande inom smart belysning och innovation, tillkännager idag lanseringen av Nanoleaf Lines Squared.

Smarta LED-ljusstavar med en modulär design som är den första i sitt slag.

Lines Squared ger användare möjligheten att ansluta de bakgrundsbelysta ljusskenorna i 90º vinklar med hjälp av fyrkantiga monteringskontakter för att skapa linjära eller “fyrkantiga” designs. Detta medför också att det går att göra installationer runt exempelvis dörrkarmar och andra 90-gradiga hörn, samt möjligheten att experimentera med fler geometriska mönster.

Det går självklart att blanda och matcha de 60-graders sexkantskontakterna med de nya 90-graders fyrkantiga om du redan har Lines eller vill använda upp både de ursprungliga Lines och de nya Lines Squared-kiten. Lines Squared finns redan tillgängliga i Europa.

 Ännu mörkare Shapes Ultra Black Triangles

Den nya versionen av Shapes Ultra Black Triangles är ännu mörkare än tidigare, för en äkta blackout-look. Nanoleaf återinför detta Nanoleaf Shapes Ultra Black Triangles Starter-kit i begränsad upplaga. Triangulära ljuspaneler med en 360º svart finish med allt du behöver, inklusive svarta monteringstillbehör och elsladd mm. De är fullpackade med alla smarta funktioner, som Rhythm Music Visualizer, Screen Mirror, Touch, Schedules och mer, samt  kan installeras på vilken plan yta som helst med medföljande monteringstejp – utan behov av extra verktyg. Enheterna är kompatibla med alla Connect+-produkter som Shapes eller Elements.

 Priser för Lines Squared

Nanoleaf Lines Squared Starter Kit 4-pack: 99,99 €

Nanoleaf Lines Squared Expansion pack 3-pack: 59,99 €

 Priser för Shapes Ultra Black Triangles

Nanoleaf Ultra Black Shapes Starter Kit 9-pack: 229,99€

Nanoleaf Ultra Black Shapes Expansion pack 3 Pack: 69,99€

Nanoleaf introducerar Lines Squared

Nanoleaf Shapes Mini Triangles startpaket blir större

Nanoleaf tillkännager lanseringen av det nya Nanoleaf Shapes mini Triangles startpaketet med 9 trianglar för att skapa ännu större layouter, för 129,99 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar