LG presenterar världens första ihoprullbara TV
Hem NYHETER LG presenterar världens första ihoprullbara TV

LG presenterar världens första ihoprullbara TV

Publicerat av: Redaktionen

LG visar upp nästa generation av tv-apparater på CES 2019 genom introduktionen av världens första ihoprullbara OLED-TV, LG SIGNATURE OLED TV R (modell 65R9), som blivit möjlig genom företagets ledande OLED-teknik.

LG presenterar världens första ihoprullbara TV 2Med introduktionen av LG SIGNATURE OLED TV W ändrade LG det traditionella konceptet för en TV och fokuserade på det som verkligen spelar roll, skärmen. Med OLED TV W, även kallad Wallpaper TV, introducerade LG en TV som kombinerade topprestanda och raffinerad design på samma gång. LG tar nu segmentet till en helt ny nivå med sin ihoprullbara TV vars bildskärm går att ”trolla bort” ur rummet. Den ihoprullbara OLED-TV:n frigör användare att inreda sitt hem på ett sätt som som inte längre behöver reservera plats för en TV. Det faktum att LG SIGNATURE OLED TV R erbjuder tre olika visningsalternativ – Full View, Line View och Zero View – ger möjlighet att använda TV:n på sätt som var omöjligt innan OLED-tekniken.

Tre visningslägen

Full View är TV-formatet vi alla är vana vid, med den bildkvalitet, det djup och den realism som har blivit synonymt med alla LG:s TV-modeller. Den anmärkningsvärda AI-bild- och ljudkvaliteten möjliggörs av andra generationen av LG:s α9-processor (Alpha 9) och den nya djupinlärningsalgoritmen placerar den nya OLED TV R i en klass för sig själv. Användare kan använda sin röst för att styra Amazon Alexa, ett nytt tillskott till LG:s AI-försedda TV-modeller under 2019. En annan nyhet är stöd för Apple AirPlay 2 och HomeKit. Med AirPlay 2 kan användare enkelt spela upp video från iTunes och andra video-appar, musik och foton direkt från sina Apple-enheter till deras LG SIGNATURE OLED TV R. Med Apple HomeKit kan användare styra LG:s TV-med Home-appen eller genom att fråga Siri.

Line View gör att LG SIGNATURE OLED TV R bara delvis rullas upp för funktioner som inte kräver hela TV-skärmen. I Line View kan användarna välja bland funktioner som Clock, Frame, Mood, Music och Home Dashboard. I Clock-läge visas både tid och väder stilrent och i Frame-läget går det att njuta av familjefotografier som kan delas direkt från en smartphone. Mood-läget ger en ambient atmosfär i rummet för att skapa en harmonisk omgivning.

I Zero View är hela 65 tum av LG SIGNATURE OLED TV R ihoprullad i basen. Men i Zero View kan användarna ändå njuta av musik och annat ljudinnehåll som från ett 4.2-ljudsystem på 100W med Dolby Atmos. Hela TV:n och basen andas lyx och premiumkänsla med sitt hölje i borstat aluminium designat av Kvadrat of Denmark.

Relaterade Artiklar