LG Electronics lanserar magisk OLED-kampanj med Brynolf & Ljung
Hem NYHETER LG Electronics lanserar magisk OLED-kampanj med Brynolf & Ljung

LG Electronics lanserar magisk OLED-kampanj med Brynolf & Ljung

Publicerat av: Redaktionen

När LG Electronics premiärvisade världens första wallpaper-tv, LG Signature OLED TV W, under CES tidigare i år hyllades den av den samlade världspressen tack vare dess imponerande bildåtergivning och att den med en tjocklek på 2,57 mm är världens tunnaste kommersiellt tillgängliga tv.

The LG OLED Magic - By Brynolf & Ljung

The LG OLED Magic – By Brynolf & Ljung

För att lyfta fram OLED-teknikens fantastiska egenskaper och den snudd på omöjligt tunna LG Signature OLED TV W, vände vi oss till magikerduon Brynolf & Ljung. De fick fria händer att utföra ett trick med hjälp av LG Signature OLED TV W och resultatet av detta är kampanjen vi lanserar på våra sociala medier idag.

”TV-apparater baserade på OLED-teknik är ett exempel på den innovativa konsumentelektronik som LG Electronics är känt för, säger Pernilla Edhe, Marketing Manager på LG Electronics. ”För att förmedla just LG:s innovation valde vi att ta hjälp av Brynolf & Ljung för att skapa en kampanj för vår wallpaper-tv LG Signature OLED TV W. Jag kan inte säga annat än att vi är otroligt nöjda med resultatet.”

LG:s Signature OLED TV W är helt fantastisk”, säger Peter Brynolf och Jonas Ljung. ”Utan att avslöja för mycket så spelar den huvudrollen i vårt trick utan att deltagarna ens förstår att det är en tv de tittar på. Det blev helt klart en succé. Hur tricket gick till får ni lista ut själva.”

Brynolf & Ljungs OLED-trick spelades in på galleri Andersson/Sandström’s med inbjudna deltagare. Deltagarna visste inte på förhand att LG Electronics låg bakom inspelningen eller att en av tavlorna i galleriet i själva verket var vår wallpaper-tv LG Signature OLED TV W.

LG OLED W7 är världens första ”wallpaper”-tv. Den bygger på LG:s innovativa OLED-teknik som gör det möjligt att skapa extremt tunna tv-apparater och bildskärmar. Genom att flytta ut all elektronik som normalt sett monteras på baksidan av bildskärmen i en platt-tv till en extern soundbar har LG lyckats göra så att teven endast är 2,57 mm tunn. Modellen, som finns i storlekarna 65 och 77 tum, monteras direkt på väggen med hjälp av magneter.

Se magin hända på LG Nordics YouTube-kanal: https://www.youtube.com/watch?v=UxNsFzZ2ADA och https://www.youtube.com/watch?v=t2UwxlItopc

Relaterade Artiklar