Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.com
Hem NYHETER Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.com

Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.com

Publicerat av: Redaktionen

Det bästa 2021 hittills har levererat är en besatthet av en grupp genetiskt välsignade aristokrater under regencyepoken i England på jakt efter kärlek (eller lust).

Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.comDet saftiga dramat, fyllt med romantiska hemligheter och skandalösa vändningar, har fått människor att både tala om samt spontant slicka skedar som en hyllning. Detta omtyckta perioddrama har inspirerat resehungriga tittare att söka efter sin egen regala semester; Hotels.com meddelar att antalet sökningar för ”Country House” ökat med 85 %1 i Sverige sedan serien lanserades.

Då möjligheterna till dejting och flingar varit begränsade kommer millennials med säkerhet att vara i desperat behov av romantiska weekends i noblessens anda framöver. Därför kommer Hotels.com till undsättning genom att erbjuda regal #HotelLivs inspiration med storslagna sängar att dagdrömma om medan vi väntar på att restriktioner ska lätta och resandet ska återgå.

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager at Hotels.com brand kommenterade “Det är ingen hemlighet att större delen av befolkningen suttit fastklistrade framför sina skärmar och strecktittat på 1800-talets ’kommer de, kommer de inte’ romantiska drama. Så det är inte förvånande att utbudet av häpnadsväckande rum i Regency-stil har inspirerat resehungriga tittare att börja spana in sina framtida resor. Vår statistisk visade att 48 % av alla millennials2 skulle vilja komma iväg för att koppla av. Vilket bättre sätt finns att ladda batterierna på och unna sig själv än en hotellvistelse värdig en aristokrat.”

För de som för tillfället drömmer om en het och skandalös reträtt, har Hotels.com® ett stort urval av hotell med pampiga sängar i Regency-stil runt om i Europa så att du kan planera den första resa så fort resandet återgår till det nya normala.

The Ritz London, London

Lyx i London blir inte mycket bättre än detta – en vistelse i ett av de extravaganta rummen på The Ritz London. Den sanna kungliga atmosfären och interiören i kombination med underbara antika möbler får dig att häpna. Här kommer du att sova som en prinsessa – eller en hertiginna!

The Ritz London är tillgängligt för bokning från 5 858 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

Grand Royale, London Hyde Park, London

Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.comThe Grand Royale London Hyde Park har bevarat svunna tiders värderingar och påminner oss om dess storhet. Detta hotell har en tilltalande romantisk charm med sina fantastiska interiörer, fyllda med polerade träpaneler, eldstäder i marmor och kristallkronor. Räkna med oss för en livlig helg!

The Grand Royale London Hyde Park är tillgängligt för bokning från 562 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

Le Meurice, Paris

Le Meurice, utstrålar elegant charm och är en vanlig destination för aristokratin. Farfadern till dem alla, med smeknamnet ”Hotel of Kings”, Le Meurice byggdes ursprungligen 1771 av brittiska resenärer tillhörande överklassen som korsade Doverkanalen.

Le Meurice är tillgängligt för bokning från 6 674 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

Hôtel Eggers, Stockholm

Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.comHôtel Eggers är det perfekta hotellet för en romantisk tillflykt tillsammans med din stiliga hertig eller hertiginna. Hôtel Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell från 1859. Här har kungligheter, konstnärer, diplomater, spioner och affärsmän bott och haft både hemliga rendezvous och storslagna viktiga möten.

Hôtel Eggers är tillgängligt för bokning från 1 036 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

The Savoy, London

The Savoy var det första hotellet i sitt slag i London när det öppnade 1889. Naturligt blev hotellet en magnet för de rika, berömda, glamorösa och även de ökända. The Savoy har förblivit ett populärt resmål för den brittiska kungafamiljen, individuellt eller en masse.

The Savoy är tillgängligt för bokning från 4 987 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.comHotel Sacher Wien, Wien

Det historiska Hotel Sacher Wien behåller storheten från dess fin-de-siècle grundande. Efter att tidigare varit ett inneställe för noblessen, har Hotel Sacher Wien förblivit en kulturell hörnsten genom sin berömda historia. Här finns en samling av (utsökta) skedar – det är bara att ringa upp rumsservice!

Hotel Sacher Wien är tillgängligt för bokning från 3 337 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök, Hotels.com.

Hotel Grande Bretagne, Aten

Från rockstjärnor till kungligheter, Hotel Grande Bretagne, är hotellet för alla som är någon. Evig elegans i hjärtat av Europas historiska huvudstad, detta unika hotell med anor från 1842 är lika intimt som det är lyxigt.

Hotel Grande Bretagne är tillgängligt för bokning från      3 945 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

The Merrion, Dublin

The Merrion, beläget i hjärtat av den irländska huvudstaden, hittar man detta förnäma och eleganta hotell. Efter att ha varit platsen att bli sedd på sedan slutet av 1700-talet är detta din chans att fly till regencyepoken för en oförglömlig upplevelse.

The Merrion är tillgängligt för bokning från 3 030 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

Lev ditt bästa #HotelLiv inspirerat av regencypoken med Hotels.comHotel d’Angleterre Geneva, Geneve

Hotel d’Angleterre Geneva är ett vackert boutiquehotell med läckert inredda rum som uppvisar kunglig charm i kombination med den främsta schweiziska gästfriheten. Detta är det perfekta gömstället för en jetset-helg om du letar efter en hemlig reträtt!

Hotel d’Angleterre Geneva är tillgängligt för bokning från 3 921 SEK per rum och natt¥. För mer information, eller för att boka då det är möjligt att resa restriktionsfritt igen, besök Hotels.com.

 

 

 

Relaterade Artiklar