Les Mills tar kampsport in i metaversum med en helt ny BODYCOMBAT VR-app
Hem GAMINGE-SPORT Les Mills tar kampsport in i metaversum med en ny BODYCOMBAT VR-app

Les Mills tar kampsport in i metaversum med en ny BODYCOMBAT VR-app

Publicerat av: Redaktionen

Les Mills skapar nya möjligheter till träning i metaversum och lanserar BODYCOMBAT VR-app, som kombinerar kända träningsprofiler med Virtual Reality (VR) och skapar en helt ny unik form av spel- och träningsupplevelse.

Les Mills har tillsammans med VR-specialisten Odders Labs omvandlat det världsberömda BODYCOMBAT®-passet till en VR-spelapp på Quest Platform.

Spelaren ställs inför en rad kampsportinspirerade utmaningar med en bred variation av svårighetsgrader som upplevs i olika fantasifulla miljöer, allt från intergalaktiska öknar till neon upplysta storstäder. Spelaren får poäng för sin träningsinsats och teknik och vägleds av BODYCOMBAT instruktörerna Rachael Newsham och Dan Cohen som bidrar med ledtrådar och motivation för att hjälpa spelaren att ta sig igenom träningsäventyret.

”När spel och träning får möjlighet att smälta samman till något nytt, som dessutom leder till ett nytt spännande samarbete som genererar innovativa produkter, rådde det ingen tvekan om att inleda samarbetet med Odders Lab och därmed skapa något helt magiskt”, säger Rachael Newsham, Program Director för BODYCOMBAT.

”BODYCOMBAT VR-app låter dig utmanas i kampsportens värld, där gamificition och de fantastiska Virtual Reality-miljöerna kombineras med de häftiga rörelserna, adrenalinsprudlande musiken och instruktionerna som är unika för BODYCOMBAT. Det är en spännande upplevelse som är så rolig att du glömmer att du ens tränar”.

”Vårt uppdrag är att skapa en hälsosammare planet och vi hoppas att lanseringen av BODYCOMBAT VR-app gör det möjligt för oss att nå nya målgrupper och bryta ned barrären för träning och hjälpa fler människor att börja sin träningsresa och få uppleva fördelarna av en aktiv livsstil”.

”Efter många år med BODYCOMBAT-pass på gym och hemma, har det varit en otrolig resa att arbeta med att överföra upplevelsen till Virtual Reality”, säger Jaime Pichardo Garcia, Odders Labs Business Director.

”Detta är ett nytt steg mot framtidens träning, en revolution för VR-träning genom att ta med en av de största inom fitnessvärlden med samma fokus som Odders: innovation som nyckeln till våra produkter”.

Se TRAILER
Les Mills tar kampsport in i metaversum med en helt ny BODYCOMBAT VR-appBODYCOMBAT VR-app finns nu att köpa i Quest Store (ett Quest-headset krävs för att spela spelet).

Spelet innehåller 25 träningspass som sträcker sig från lätt till utmanade nivå. Alla träningspassen utspelar sig i fantastiska miljöer inklusive en öken på Mars, en ödslig snöig tundra, antikens Rom och en natt i en Tokyo-inspirerad neonupplyst stad.

Utmärkande funktioner i spelet:

BODYCOMBAT’S SIGNATURE STYLE
BODYCOMBAT VR-app innehåller mer än bara jabs, hooks och uppercuts. Sätt dig på huk och svep undan för att undvika väggar, slå ”Sky Punches” för att bryta mål och ta tag i förmål för att slå till med knäet!

Få tillgång till alla typer av träningspass – inklusive boxning, snabbhetsträning, coreträning, benträning och många fler olika typer av pass.

OSLAG
BARA RESULTAT
Alla träningspass är vetenskapligt utformade för att ge resultat, spelaren kan följa sina prestationer och framsteg via appen.

INSPIRERANDE COACHER
De världsberömda instruktörerna Dan Cohen och Rachael Newsham finns till hands för att hjälpa till att finslipa tekniken och motivera spelaren att genomföra varje träningspass.

FANTASTISK MUSIK
Med ljudeffekter och musik från de hetaste artisterna håller sig spelaren motiverade genom hela träningen.

Relaterade Artiklar