Hem PRODUKTNYHETER Lenovos ThinkBook-serie utökas med nya stilsäkra modeller

Lenovos ThinkBook-serie utökas med nya stilsäkra modeller

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo lanserar idag en rad nya modeller i sin ThinkBook-serie, designade för företagsanvändare på små och medelstora företag.

Lenovos ThinkBook-serie utökas med nya stilsäkra modeller 2

ThinkBook Plus Gen 2 i

De nya ThinkBook-laptoparna finns med senaste generationen av Intel- eller AMD Ryzen-processorer, vilket breddar användarens valmöjligheter.  De nya modellerna förenar innovativ teknik med sofistikerad design och ger användaren möjlighet att få ut det mesta av sin arbetsdator oavsett om man befinner sig på arbetsplatsen eller hemmakontoret.

Produktnyheterna har en rad spännande funktioner och egenskaper, varav några finns listade nedan:

  • ThinkBook Plus Gen 2 i med 11 Gen Intel Core-processorer har skapats med användarupplevelsen i största fokus, vilket gör att den sedan tidigare modeller utvecklats inom nästan varje område. Den nya e-Ink-skärmen har bland annat utökat screen-to-body-förhållandet från 48 procent till hela 68 procent vilket ger mer utrymme och ett utökat synfält. För att matcha den utökade skärmen har den också en upplösning på 2560×1600. Nya ThinkBook Plus Gen 2 i har både Intel Thunderbolt 4- och Wi-Fi 6-uppkoppling och dess batteri kan hålla upp till 24 timmar när endast e-Ink-skärmen används.
  • ThinkBook 13x i väger mindre än 1,2 kg – vilket gör den särskilt anpassad för dem vars arbete kräver mobilitet. Den är också en av de smalaste inom sin kategori. Dess storlek till trots innehåller den både Dolby Vision, Dolby Atmos och Thunderbolt 4-anslutning. Med 11th Gen Intel Core-processorer kan Thinkbook 13x i upprätthålla god prestanda och uppkoppling, samtidigt som den bibehåller lång batteritid.
  • ThinkBook 14p och 16p drivs av den senaste generationens AMD Ryzen-processorer och är skapad för användare som söker en snabb laptop – både vad gäller minne, uppkoppling och prestanda. Den har också flera funktioner som underlättar vid videokonferenser, med valbar Full HD-webbkamera och en AI-baserad brusreducerande algoritm som kan minimera omgivande ljud. Användare kan enkelt byta mellan olika ljudlägen: privat läge för enskilda möten, delat läge för gruppsamtal och omgivningsläge för när användare vill dela ljud från andra enheter.

Avslutningsvis kommer Lenovos mjukvara Vantage få flertalet uppdateringar inom kommande månader för att ytterligare effektivisera användarupplevelsen av de nya modellerna. Några av uppdateringarna kommer vara specifika för SMB-användare, som att man bland annat kan specificera i appen att datorn kommer användas för arbete. Detta kommer kunna underlätta vid exempelvis videomöten och produktion. Det kommer också göra det enklare att få överblick över datorns hälsa – både när det kommer till prestanda och potentiella säkerhetshot som virus och skadlig kod.

Pris och tillgänglighet

  • ThinkBook Plus Gen 2 i kommer finnas tillgänglig från och med Q1 2021 till ett rekommenderat pris från 1299 EUR.
  • ThinkBook 13x i kommer finnas tillgänglig från och med Q1 2021 till ett rekommenderat pris från 1099 EUR
  • ThinkBook 16p kommer finnas tillgänglig från och med Q1 2021 till ett rekommenderat pris från 1099 EUR.
  • ThinkBook 14p kommer endast finnas på utvalda marknader

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>