Hem NYHETER Lenovo presenterar smarta produkter som underlättar din digitala vardag

Lenovo presenterar smarta produkter som underlättar din digitala vardag

Publicerat av: Redaktionen

Vår värld förändras snabbt; då smart teknik har blivit en del av vardagen har det blivit vanligare att man gör flera saker samtidigt – så kallad multitasking.

Lenovo presenterar smarta produkter som underlättar din digitala vardag 6Skärmar som är enkla att ta med sig då man rör sig i hemmet har därför blivit en naturlig hjälpande hand som gör det enklare i vardagen – oavsett om man arbetar eller utför fritidsaktiviteter. I denna allt mer uppkopplade värld arbetar Lenovo vidare med att förse så många som möjligt med den tillgängliga och mångfunktionella teknik som behövs för vårt moderna uppkopplade liv.

Lenovo introducerar nu två LTE-stöttade, löstagbara produkter för Windows 10: den portabla Lenovo Yoga Duet 7i1 med dess fantasifulla Lenovo E-Color Pen och Lenovo IdeaPad Duet 3i1 med en digital penna, vilket gör den populär bland dem som gillar att arbeta kreativt och ha många bollar i luften.

Ett annat sätt att åtnjuta mångsidig och personlig teknik i hemmet är med den uppgraderade andra generationens Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus med inbyggd Alexa. Med Alexas populära handsfree-funktion Show Mode, kan enheten användas även då den befinner sig i ett annat rum, om enheten är placerad i sin Smart Dock, där den även laddas.

Nya konsumentprodukter från Lenovo

Lenovo Yoga Duet 7i

Lenovo presenterar smarta produkter som underlättar din digitala vardag 7Lenovo Yoga Duet 7i är en väldigt lätt (1,16 kg – inklusive skal) PC i populära Yoga-serien – nu för första gången med ett avtagbart och upplyst Bluetooth(5.0)-tangentbord för att göra det enklare att arbeta flexibelt. Den har också ett ställ för att underlätta visning och exempelvis kontroll av utkast. Laptopen är kompatibel med Intel Wi-Fi 6 (Gig+)2 för ultrasnabb uppkoppling och det går även att välja till LTE/4G3-täckning så den kan användas även om man inte har tillgång till eller har en bristfällig bredbandsuppkoppling.

En mängd smarta funktioner ingår, såsom Alexas rösttjänst4, en säkrare inloggning med ansiktsigenkänning via Windows Hello, som gör inloggningstiden tre gånger snabbare än med lösenord5, samt smarta funktioner från Glance by Mirametrix med insynsskydd och en funktion som pausar din video då du lämnar datorn. Det går även att flytta innehåll från skärmen till en fristående skärm genom att endast röra på huvudet.6

Yoga Duet 7i har upp till 10:e generationens Intel Core i7-processorer med Intel Iris Plus-grafik och Windows 10. Den har en 13” pekskärm med 2K IPS-panel med smala infattningar, som täcker 100 procent av sRGB och har 450 nits ljusstyrka. Den är tillgänglig i färgerna Slate Grey och Orchid7 med en metallfinish.

Det går även att rita på Yoga Duet 7i med den medföljande digitala pennan8, eller så kan man välja till Lenovos E-Color Pen9,10 med en inbyggd smart sensor som plockar upp färgen från olika objekt endast genom att trycka till med pennan på objekten. Detta gör pennan enkel att använda vid arbete i Adobes program, så som Photoshop, InDesign eller Illustrator.

Nya Yoga Duet 7i  har ljud från Dolby Audio, bilde från Dolby Vision, och ett minne på upp till 16 GB DDR4 med lagring på upp till 1 TB PCle SSD. Batteritiden ligger på upp till 10.8 timmar11, och kan optimeras med AI för en upp till 20 procent12 förlängd batteritid via Lenovos exklusiva kylningsfunktion Q-Control Intelligent Cooling.

Som tillval finns även Lenovos 13-tums läderfodral13 och Lenovos Yoga Mouse med laserpekare för fjärrstyrning av musik, video eller presentationer.13

Lenovo IdeaPad Duet 3i

Lenovo presenterar smarta produkter som underlättar din digitala vardag 8Lenovo IdeaPad Duet 3i är en ny, superlätt (0,8 kg inklusive fodral) och multifunktionell 2-i-1-enhet med valbar LTE-uppkoppling,som passar såväl studenter som de som enkelt vill kunna arbeta på resande fot. Detta är Lenovos första IdeaPad-PC med ett löstagbart Bluetooth(5.0)-tangentbord och ett ställ som gör det enklare att ta anteckningar med Lenovos Digital Pen. Den har Intel Pentium-processorer och integrerad grafik från Intel och levereras med Windows, Wi-Fi-kompatibilitet, samt ljud från Dolby Audio.

IdeaPad Duet 3i är också perfekt för att njuta av underhållning via dess 10,3 tums IPS-skärm i Full HD med en ljusstyrka på 330 nits. LTE-modellen behöver heller inte koppas upp via en hotspot på mobiltelefonen.

Den finns tillgänglig i färgen Graphite Grey och har också smarta funktioner som underlättar handsfreekommunikation med hjälp av Cortanas digitala assistent, dubbla 360-graders-mikrofoner, samt ett smart lock på webbkameran som skyddar från oönskad insyn. Den har två USB-C-portar för ökad hastighet för dataöverföring, ett minne på upp till 8GB, lagring på upp till 128G eMMC och upp till 7 timmars batteritid.

Det bästa av två världar –  Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus

Lenovo presenterar smarta produkter som underlättar din digitala vardag 9Lenovo har tagit till sig användarnas positiva upplevelser av den populära surfplattan Lenovo Smart Tab, utvecklad tillsammans med Amazon, och nu gjort den ännu bättre i den nya versionen, andra generationens Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus med inbyggd Alexa.

Den nya surfplattan har nu blivit enklare att sätta upp, fått en bredare IPS-skärm i Full HD på 10,3 tum, en snabbare och kraftfullare processor och en snygg finish i färgen Platinum Grey.

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus med inbyggd Alexa är med sina 460 gram portabel och lätt, och har fått ett ansiktslyft med hjälp av en mobilprocessor på upp till 2,3Ghz Octa-core MediaTek Helio P22, den har även ett TDDI-chip (Touch and Display Driver Integration) för en mer effektiv skärmvisning och touchfunktion, samt en batteritid på upp till 9 timmar.

Det har också blivit enklare och tryggare att logga in på surfplattan via ansiktsigenkänning och med ringfunktionen Drop In, som fungerar som en slags interntelefon, blir det smidigare än någonsin att hålla kontakten med nära och kära. Dessutom finns det en mängd ytterligare funktioner för kommunikation via Alexa, där man kan kommunicera kostnadsfritt mellan Alexa-stöttade enheter.

När man håller surfplattan i handen och tittar på Youtube, spelar spel eller tittar på Prime Video, ramas upplevelsen in med en smal infattning på upp till 4,6 mm på alla fyra sidor och dubbla högtalare på framsidan med Dolby Atmos för en uppslukande ljudupplevelse.

Tyget som täcker surfplattans dockstation Lenovo Smart Dock har färgen Graphite Grey och Alexas tre fjärrfältmikrofoner plockar upp röstkommandon så att du kan information, hålla koll på kalendern, styra andra smarta enheter i hemmet och lyssna på musik via Amazon Music.

Relaterade Artiklar