Ledande svenskt techbolag i logistikbranschen byter namn
Hem NYHETER Ledande svenskt techbolag i logistikbranschen byter nu namn

Ledande svenskt techbolag i logistikbranschen byter nu namn

Publicerat av: Redaktionen

Ledande svenskt techbolag i logistikbranschen byter namn

Postnord, DHL och DB Schenker är några som använder hårdvara, specialbyggda appar och molntjänster från Optidev.

I dag byter man namn till Techstep. Namnbytet betyder att Optidev nu helt går in i det börsnoterade norska företaget Techstep ASA.

Efter att ha varit separata organisationer sedan Techstep ASA:s förvärv av Optidev i slutet av 2020 blir nu allt Techstep.

– Vi blir starkare på den nordiska marknaden och kan fokusera vårt erbjudande under ett varumärke. Det blir enklare och effektivare både för kunder och internt. Nu kan vi hjälpa våra kunder på många fler plan, säger Fredrik Logenius, tidigare delägare av Optidev och nu COO på Techstep.

Ledande svenskt techbolag i logistikbranschen byter namn

Fredrik Logenius och Børge Astrup

Techstep har främst fokuserat på att hjälpa företag att dra nytta av mobil teknologi på kontoret, med ökad effektivitet och hållbarhet som några av fördelarna. Med Optidevs erfarenhet av hård- och mjukvarulösningar för arbete på fältet, kan man nu få ut mobilitet i hela organisationen. Techstep har under de senaste åren inte bara köpt Optidev. Fler specialistbolag med hög kompetens och smarta lösningar inom mobilitet har blivit en del av koncernen.

– Digitalisering och mobilitet är överlevnadsfaktorer som kräver omställning och kompetenslyft i alla verksamheter och på alla nivåer. Techstep ska vara den partner som gör det enkelt för kunderna att få allt löst under ett tak, sägerTechsteps koncernchef Børge Astrup.

 

Relaterade Artiklar